1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-05-2014 13:46

Κόντρα στο... αδύνατο η Εθνική γυναικών

Αποστολή ΠΣΑΤ - Στέλιος Χαρτζουλάκης
Την τελευταία της προπόνηση, διάρκειας μίας ώρας, πριν τον εναρκτήριο αγώνα με τη Βουλγαρία (18:00), έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης η Εθνική γυναικών στο "Hristo Botev Hall" της Σόφιας.


Οι διεθνείς δούλεψαν κυρίως στην υποδοχή, αφού η βουλγαρική ομάδα διαθέτει πανίσχυρο σέρβις, κάτι που διαπίστωσαν οι παίκτριες στην ανάλυση του βίντεο, που έγινε νωρίτερα το πρωί.

Θα ακολουθήσουν λίγες ώρες ξεκούρασης για τα κορίτσια, ενώ θυμίζουμε πως στις 15:30 διεξάγεται ο πρώτος αγώνας του ομίλου μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Πορτογαλίας.

* Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες το βράδυ τη Μαριαλένα Αρτακιανού, καθώς οι συμπαίκτριές της της επιφύλασσαν μία τούρτα για τα 20ά της γενέθλια, ενώ στήθηκε ένα μικρό παρτάκι στο διάδρομο του 5ου ορόφου του ξενοδοχείου "Vitosha Park".

Το πρόγραμμα του ομίλου
Πέμπτη 22/5
15.30, Πορτογαλία – Αζερμπαϊτζάν
18.00, Βουλγαρία – Ελλάδα

Παρασκευή 23/5
15.30, Αζερμπαϊτζάν – Ελλάδα
18.00, Βουλγαρία – Πορτογαλία

Σάββατο 24//5
15.30, Ελλάδα – Πορτογαλία
18.00, Βουλγαρία – Αζερμπαϊτζάν

*Την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (θα διεξαχθούν σε Ολλανδία και Βέλγιο) παίρνει η πρώτη ομάδα του ομίλου, ενώ η δεύτερη θα δώσει αγώνες μπαράζ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ