1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-05-2014 21:47

Τζούριτς: «Η Σλοβακία δεν έχει σχέση με την Λετονία» (video)

Η Εθνική ανδρών τελείωσε την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους και ο Δημήτρης Τζούριτς μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για τις εμπειρίες που κυνηγάει η ομάδα. Παράλληλα μίλησε για την αλλαγή θέσης που επιχείρισε στην Χάλκμπανκ, αλλά απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν να εξετάζει πρόταση από ομάδα της Κορέας.
«Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε λίγες μέρες όλοι μαζί, γιατί κάποιοι τελείωσαν πιο νωρίς και κάποιοι πιο αργά. Τους Σλοβάκους τους γνωρίζουμε γιατί έχουμε ξαναπαίξει μαζί τους και τον χειμώνα. Έχουν καλή και δυνατή ομάδα. Καμία σχέση με τους Λετονούς που παίξαμε στα φιλικά. Είναι πολύ πιο δυνατοί. Υπάρχουν οι Ούγγροι και οι Εσθονοί που έχουν επίσης καλή ομάδα. Λέω και ξαναλέω ότι εμείς είμαστε μια νέα ομάδα που θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε μια καλή προσπάθεια.

Ήταν μια ωραία εμπειρία γιατί άλλαξα στη θέση μου σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Πήγα πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και χρειάζομαι εμπειρίες. Τα πήραμε όλα και ήμασταν κοντά στο να πάμε στο τάι μπρέικ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για το μέλλον μου ακούγονται διάφορα, αλλά είναι πολύ νωρίς. Θα δούμε...».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ