1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2014 14:09

Οι κλήσεις των Καλμαζίδη, Παπαδόπουλου για την προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων

Ανακοινώθηκαν από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Κώστα Παπαδόπουλο και Γιάννη Καλμαζίδη οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων, για την συμμετοχή στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία ξεκινάει στις 13 Απριλίου στην Καλαμάτα, με την πόλη της Μεσσηνίας να φιλοξενεί και τον προκριματικό όμιλο το τριήμερο 24-26 Απριλίου. Λίγες μέρες νωρίτερα (19-21/4) θα διεξαχθούν και τρείς φιλικές αναμετρήσεις με την Εθνική Νεανίδων της Ισπανίας.

Αναλυτικά οι αθλήτριες που έχουν κληθεί είναι οι εξής:

Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Χαρά Παπαδοπούλου Ηρακλής Ιωαννίνων), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Σάρα Τζεϊρανίδου (ΠΟ Ν. Μουδανιών)

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Παναθηναϊκός), Άντζελα Δέμπη (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Λίμπερο: Ειρήνη Κοκκινάκη (Ολυμπιακός), Μαρία Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου)

Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Αλεξάνδρα Ψωμά (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, Μαρία Σωτηρίου (Ηλυσιακός), Κατερίνα Παπάζογλου (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ζωή Φάκη (ΑΕΚ)

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ιωάννα Γκουντιμένκο (Ηρακλής Κηφισιάς), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (ΑΟ Μαρκοπούλου), Μαρία Ιφιγένεια Πατεράκη (ΑΕ Βύρωνα)

Τα έξοδα της διοργάνωσης θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και γι’ αυτό το λόγο η ΕΟΠΕ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη, ενώ η διοργάνωση έχει την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και των Σωματείων Βόλεϊ της Καλαμάτας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ