1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-01-2014 20:55

«Τσόντα» η Εθνική Ανδρών στο πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης

Η Δημόσια Τηλεόραση θα μεταδώσει τους τρεις αγώνες της Εθνικής Ανδρών στο Πόπραντ της Σλοβακίας αύριο, το Σάββατο και την Κυριακή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Καμία από τις τρεις μεταδόσεις δεν είναι live.

Η πρώτη και πιο κρίμη με την Σλοβακία θα μεταδοθεί την Παρασκευή στις 19.20 με 50΄καθυστέρηση από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα, ενώ ο αγώνας του Σαββάτου με την Φινλανδία θα μεταδοθεί 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Ο αγώνας με την Ουκρανία θα μεταδοθεί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Με άλλα λόγια όπου υπήρχε κενό στο πρόγραμμα της ΔΤ μπήκε και η Εθνική βόλεϊ για να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα της έννοιας «τσόντα».

Δεν θα μπούμε στον κόπο να σχολιάσουμε τα αυτονόητα. Πραγματικά έχουμε βαρεθεί.

Το μόνο που αναρωτιώμαστε είναι εάν θα συνέβαινε το ίδιο εάν θα έπαιζε η Εθνική μπάσκετ ή η Εθνική ποδοσφαίρου.

Εκτός κι αν για τη ΔΤ η Εθνική βόλεϊ ανδρών και οι άλλες Εθνικές ομάδες φορούν διαφορετικά... εθνόσημα.

Το Δελτίο Τύπου της ΔΤ:  

«Τρεις καθοριστικούς αγώνες για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, θα μεταδώσει η Δημόσια Τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στις 19.20 θα μεταδοθεί σε live delay ο αγώνας της Εθνικής μας με τη Σλοβακία, ενώ το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 00.40, θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση με τη Φινλανδία.

Ο αγώνας της Εθνικής μας με την Ουκρανία θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 24.00, στο πλαίσιο της εκπομπής «Αθλητική Κυριακή».

1 σχόλιο

  • Comment Link  ΑΝΤΩΝΗΣ ΞΥΔ. Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 10:09 posted by ΑΝΤΩΝΗΣ ΞΥΔ.

    ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥΣ !

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ