1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
31-12-2013 01:17

Φράγκος:«Έχουμε πιθανότητες αν παρουσιαστούμε όπως με το Βέλγιο»

Με 20 προσωπικούς πόντους έφυγε από το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τη Λευκορωσία ο Ανδρέας Φράγκος. Ο νεαρός διεθνής μίλησε στο volleynews.gr τονίζοντας τη βελτιωμένη εικόνα της Εθνικής ομάδας, και πως έχει πιθανότητες να προκριθεί αν παρουασιάσει εικόνα ανάλογη εκείνης του αγώνα με το Βέλγιο. 

Για το παιχνίδι: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν σίγουρα καλύτερο από το χθεσινό. Παρουσιαστήκαμε πιο ομαδικοί, πήγαμε καλύτερα στο σέρβις, πιέσαμε την αντίπαλη ομάδα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήμασταν αρκετά βελτιωμένοι από χθες».

Για την πρόκριση: «Μένει ακόμη ένα φιλικό για να δούμε τι μπορεί να γίνει καλύτερο στην ομάδα. Ο χρόνος προετοιμασίας είναι λίγος, οπότε εξαρτάται καθαρά από την ατομική απόδοση του καθενός, και τη θέληση να κερδίσει τα παιχνίδια. Αν παρουσιαστούμε όπως στον τελευταίο αγώνα με το Βέλγιο, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε την πρόκριση».

Για την προσωπική του απόδοση: «Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, αλλά σίγουρα μπορώ να παίξω καλύτερα. Ερχόμαστε όλοι από δύσκολα πρωταθλήματα και με δύσκολο πρόγραμμα για να μπορέσουμε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια».

Η ευχή του για το νέο έτος: «Εύχομαι υγεία πρώτα απ’ όλα. Ελπίζω η ομοσπονδία να πιστέψει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να χτίσει ένα καλύτερο σύστημα για να μπορέσουμε κι εμείς να δουλέψουμε καλύτερα μέσα στην ομάδα». 

Φιορέλα Μάλο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ