1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-12-2013 00:56

Αγγελόπουλος:«Τα παιδιά έδειξαν διάθεση και θα βελτιωθούν» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο Άρης Αγγελόπουλος μετά το φιλικό της Εθνικής Εφηβων με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας τόνισε πως χρειάζεται πολλή δουλειά, ενώ μας έδωσε και τις ευχές του για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για εμάς είναι στα πλαίσια της προετοιμασίας. Ήδη κάναμε μία – και κάτι – προπόνηση. Είναι η πρώτη φορά που η Εθνική Ελπίδων συγκροτείται σαν σύνολο και χρειάζεται πολλή δουλειά. Βέβαια, τα παιδιά έχουν διάθεση, όπως και η ομοσπονδία. Απαιτείται δουλειά και υπομονή για να μπορέσει αυτό το σύνολο να παρουσιαστεί όπως πρέπει τον Απρίλιο για την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό. Μέχρι τότε είναι ένα μεγάλο διάστημα και θα χρειαστούν πολλές προπονητικές ενότητες.

Δε θα έλεγα ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Περίμενα λίγο περισσότερο αν και η ομάδα είναι άγνωστη, χωρίς σχετικές προπονήσεις τακτικής και λοιπά. Τα παιδιά έδειξαν διάθεση κατά διαστήματα και νομίζω ότι θα τα πάνε καλύτερα».

Ο Άρης Αγγελόπουλος έδωσε κι εκείνος τις ευχές του για τη νέα χρονιά:

«Θα πω το κλισέ, να έχουμε την υγεία μας όλοι οι άνθρωποι εντός και εκτός αθλητικών χώρων. Να προσπαθήσουμε να έχουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας γιατί οι μέρες είναι δύσκολες, και να χαμογελάμε περισσότερο». 

Φιορέλα Μάλο

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ