1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2013 03:06

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής με τους «ξενιτεμένους»

Τους... ξενιτεμένους διεθνείς υποδέχτηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη στην πρώτη συγκέντρωση του εθνικού συγκροτήματος που έγινε απόψε ενόψει της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

Στο ραντεβού τους έφτασαν ο Ντίμα Φιλίποφ που αγωνίζεται στην Πολωνία, ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Πετρέας που αγωνίζονται στη Γαλλία, ο Γιώργος Τζιουμάκας που είναι στην Ιταλία και ο Δημήτρης Τζούριτς που είναι στην Τουρκία και στην οικοδέσποινα του φάιναλ-4 του Τσάμπιονς Λιγκ Χάλκμπανκ.

Οι πέντε διεθνείς έκαναν χαλάρωμα με τον γυμναστή της Εθνικής, Θανάση Τσούγκο στην αίθουσα με τα βάρη του κλειστού γυμναστηρίου του Ρέντη, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί προπόνηση νωρίς το μεσημέρι (14:00 - 16:00) στην οποία θα λάβουν μέρος και οι Κώστας Προύσαλης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, ενώ στο προπονητικό τιμ θα ενταχθεί και ο Δημήτρης Φλώρος.

Δεν συμμετέχουν οι αθλητές των ομάδων της Volleyleague, καθώς το Σάββατο διεξάγεται η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή 22/12 η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για την Άγκυρα, όπου την Δευτέρα 23/12 και την Τρίτη 24/12 θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικές αναμετρήσεις την αντίστοιχη εθνική ομάδα της Τουρκίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ