1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-10-2013 23:41

Καλμαζίδης: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Η Εθνική γυκαικών έφτασε κοντά σε μια μεγάλη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στο Ισραήλ, κάτι που γέμισε απογοήτευση τον προπονητή, Γιάννη Καλμαζίδη.

«Όσο και αν στο βόλεϊ είναι δύσκολο να το πεις, θεωρώ ότι παρά την ήττα με 3-1 ήμασταν καλύτεροι από το Ισραήλ. Ειδικά μετά το 0-1, ήμουν σίγουρος ότι θα πάρουμε τη νίκη, ενώ φτάσαμε πολύ κοντά στο 0-2 και σίγουρα αξίζαμε να κάνουμε τουλάχιστον το 1-2. Ίσως, εκεί φοβηθήκαμε, ίσως δεν ξέραμε πώς να το τελειώσουμε και τελικά ό,τι δεν κάναμε εμείς, το έκανε ο αντίπαλος. Είναι πολύ κρίμα που χάσαμε ένα τέτοιο ματς κόντρα στο αήττητο Ισραήλ. Υπήρξαν και κάποιες φάσεις στο ματς που θεωρώ ότι αδικηθήκαμε από τους διαιτητές που έδειξαν εύκολα και την κόκκινη κάρτα στην Κιόση, αλλά δεν θα σταθώ εκεί. 

Αυτή τη στιγμή είμαστε απογοητευμένοι γιατί η έλλειψη συγκέντρωσης σε ορισμένα σημεία του αγώνα μας στοίχισε μια πιθανή πρόκριση. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το χτίσουμε.

Πλέον, την Κυριακή πάμε να παίξουμε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για εμάς, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό για την όλη μας εικόνα. Θεωρώ ότι η Ελβετία είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, η πιο σκληρή ομάδα και νομίζω ότι θα είναι και το πιο δύσκολο ματς που έχουμε να δώσουμε επί ισραηλινού εδάφους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ