1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2013 14:47

«Παρακολουθούσα την ομάδα και ζήλευα»

Συνεχίζεται η προετοιμασία της εθνικής γυναικών για τη συμμετοχή της στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (2-6 Οκτωβρίου στο Ισραήλ).

Η Σοφία Κοσμά, ένα απο τα καινούργια πρόσωπα στην ομάδα, καθώς απουσίαζε τόσο από τον α’ γύρο της προκριματικής διαδικασίας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (τον περασμένο Μάιο στη Σλοβακία) όσο και από τους Μεσογειακούς Αγώνες μίλησε στο volleyball.gr για την παρούσια της στην Εθνική:  «Η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει η Εθνική ομάδα. Ήμουν άτυχη με τον τραυματισμό, αλλά παρακολουθούσα την ομάδα και μπορώ να πω ότι ζήλευα. Τώρα όμως είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι με τα υπόλοιπα κορίτσια».

Η διεθνής ακραία δεν έκρυψε την αισιοδοξία της για μια καλή πορεία καθώς η ομάδα συνδυάζει νεανικότητα, εμπειρία και καλό κλίμα μεταξύ των αθλητριών: «Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα, ωστόσο αυτό που βλέπω εγώ από την πρώτη ημέρα είναι ότι όλα μοιάζουν πολύ οργανωμένα ενώ οι εγκαταστάσεις εδώ στο Sport Camp μας βοηθούν να δουλέψουμε σωστά . Η προετοιμασία κυλά ομαλά κι όλες οι αθλήτριες είμαστε συγκεντρωμένες και προσηλωμένες στο στόχο μας. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα όχι μόνο μεταξύ μας αλλά και με τους προπονητές κι είναι θετικό ότι έχουμε αρκετό διάστημα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θεωρώ ότι είναι ένας όμιλος που πρέπει να περάσουμε και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Στην ομάδα υπάρχει ταλέντο, αλλά και εμπειρία, όλες έχουμε πολύ όρεξη για δουλειά κι αυτός ο συνδυασμός θεωρώ ότι θα μας οδηγήσει και στα θετικά αποτελέσματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ