1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-08-2013 18:33

Οι στιγμές ανθρωπιάς των κοριτσιών του Πειραματικού

Ένα πολύ όμορφο τετραήμερο για την ομάδα των κορασίδων και νεανίδων του Πειραματικού, αλλά και για το τμήμα γυναικών στη κατασκήνωση Yuppi Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής περιελάβανε η περίοδος της προετοιμασίας των τμημάτων.


Όπως και πέρυσι, τα κορίτσια συνοδευόμενα από τους προπονητές και τη Διοίκηση του Συλλόγου επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Yuppi Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής το διάστημα 23/8-26/8/2013, η οποία αυτή την περίοδο φιλοξενεί Α.Μ.Ε.Α. Τα κορίτσια επέδειξαν για ακόμη μία φορά την ανθρωπιά τους και το ήθος τους καθώς ήρθαν σε επαφή, συνομίλησαν και διασκέδασαν με τα Α.Μ.Ε.Α και έδωσαν και έναν αγώνα επίδειξης με τα στελέχη της κατασκήνωσης για τα παιδιά.

Το πρόγραμμα φυσικά περιελάμβανε και ψήσιμο κρεάτων ,χορό και beach volley. Τα κορίτσια επιστρέφουν από σήμερα στις προπονήσεις, οι κορασίδες 1 και 2 μπαίνοντας στο γήπεδο μετά από την πρώτη εβδομάδα που περιλάμβανε φυσική κατάσταση και οι γυναίκες θα πραγματοποιήσουν την επίσημη πρώτη τους στο γυμναστήριο ELIXIR όπου και θα ακολουθήσουν ομαδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αερόβιας άσκησης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ