1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2013 21:35

«Να βρεθεί άμεσα λύση, αλλιώς δεν υπάρχει μέλλον» (video)

Ο προπονητής της ομάδας Παίδων του Ηρακλή, Σωκράτης Τζιουμάκας, μίλησε στο volleynews.gr για την κατάκτηση της πρωτιάς, το μέλλον του συλλόγου, αλλά και του γιού του Γιώργου.

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 05:26 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    επιτέλους άνθρωποι χαμηλών τόνων και γενικά λιγομίλητοι αρχίζουν και μιλούν και λένε την αλήθεια. Προφανώς και δεν υπάρχει μέλλον με όλους αυτούς τους ανίδεους και επικίνδυνους για το σύλλογο που μαζεύτηκαν στην Αγ.Δημητρίου. Είναι δυνατόν να προοδεύσει ο Ηρακλής με παράγοντες όπως οι Τσιργογιάννης με την παρέα της ΠΑΛΗ ,ο πολλά βαρύς μισθωτής του περιβόητου κυλικείου και η παρέα του; Απλά βρήκαν χώρο επειδή κανείς σοβαρός παράγοντας δεν ασχολείται και βάλαν πόδι στο σύλλογο σε θέσεις που ούτε στο όνειρό τους δε θα έβλεπαν. Από τις κινήσεις τους εδώ και πολύ καιρό έχουμε καταλάβει που πάει ο Ηρακλής.Υποβιβασμοί και μόνο υποβιβασμοί και απαξίωση από τον κόσμο που ΄δέχεται μοιρολατρικά την κατάντια που μας οδηγούν.Δεν χρειάζεται να αναφερθώ αναλυτικά σε αυτά που έχουν κάνει εδώ και καιρό, όλοι τα γνωρίζουν.Το μόνο θετικό είναι ότι κάποιοι που γνωρίζουν όπως ο κος Τζουμάκας αρχίζουν να μιλούν.Περιμένω να μιλήσει και ο Κράβαρικ που γνωρίζει ακόμα περισσότερα.Ισως τότε ξεκουμπιστούν από το σύλλογο όλοι οι απίθανοι που έχουν μαζευτεί και τον σκοτώνουν καθημερινά.Συγχαρητήρια στα παιδια για τον τίτλο όμως πολύ φοβάμαι ότι τώρα που φεύγει ο Τζουμάκας θα είναι και ο τελευταίος αφού δεν υπάρχει τίποτα από πίσω, χρήμα δεν υπάρχει και ο υπεύθυνος των ακαδημιών είναι η ασφαλέστερη μέθοδος για την αποτυχία.Εδώ είμαστε και θα δείτε τις γλαφυρές καταστάσεις της επόμενης χρονιάς.
    ΥΓ: αλήθεια κε λαλίστατε Τσιργογιάννη η ανδρική ομάδα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί; Ποιος θα την τρέξει; Υπάρχουν χρήματα;Ποιος θα είναι ο προπονητής; Μεταγραφες θα γίνουν ή στο τέλος θα την κατεβάσετε με το εφηβικό στη Β ΕΠΕΣΘ μόνο και μόνο για να κρατήσετε μακριά από την ομάδα αυτούς που φέρανε τους τελευταίους τίτλους και την είχαν πρωταγωνίστρια.Τελικά τι προσωπικό πρόβλημα έχετε με αυτούς;Γιατί δε λέτε την αλήθεια ότι βάζετε πάνω από τον Ηρακλή τις προσωπικές σας εμπάθειες;
    ΥΓ2: εκεί στον ΓΣ έχετε ορισθει επίσημα ως διοικούσα επιτροπή ή αυθαίρετα το παίζετε διοικούσα επιτροπή; Παρακαλω αν είστε επίσημη διοικούσα καλώς ,μπορείτε να δείξετε την απόφαση δικαστηρίου.Αν όχι αποχωρείστε άμεσα μήπως και σωθεί τίποτα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ