1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2024 18:28

Ο Γιώργος Καραμπέτσος στις προπονήσεις του Αίολου Κατερίνης

Στο κλειστό γυμναστήριο που στεγάζονται οι ακαδημίες του Αίολου Κατερίνης βρέθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος μαζί με τον γενικό γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην πόλη της Μακεδονίας για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20, ο προεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας παγκορασίδων του συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του συνομίλησε με τους παράγοντες του Αίολου Κατερίνης που κάνουν μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια ανάπτυξης, όχι μόνο στο γυναικείο αλλά και στο ανδρικό βόλεϊ. Η Κατερίνη είναι από τις πόλεις με μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό συνολικά και ειδικότερα στο βόλεϊ.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος ενθάρρυνε τους παράγοντες να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, μίλησε με αθλητές και αθλήτριες και τους είπε να συνεχίσουν να παλεύουν για τα όνειρά τους μέσα από τον αθλητισμό και το βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ