1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-07-2013 10:32

70 παιδιά στο 1ο camp Παπάδου Γέρας στη Μυτιλήνη (video)

Cannot find volleynews.v2/MEN/PAPADOSGERAS/2013-14/MINI folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/PAPADOSGERAS/2013-14/MINI/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το 1ο Camp ακαδημιών Volley (αγοριών – κοριτσιών) ηλικίας 6-13 ετών που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Νεαπόλεως Μυτιλήνης από 1/7 εως 3/7 . Πάνω από 70 παιδιά των ακαδημιών της Γέρας, του Ερμή Παμφίλων και του Παγχιακού κατέκλυσαν το γήπεδο της πόλης κάνοντας προπονήσεις πρωί και απόγευμα .

Οι πρωινές προπονήσεις περιελάμβαναν κυρίως ασκήσεις βελτίωσης τεχνικής και οι απογευματινές πρωταθλήματα mini volley μεταξύ των ομάδων αλλα και συνεργασία των παιδιών μεταξύ τους. Οι προπονητές των ομάδων δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο των παιδιών δείχνοντας τον δρόμο βελτίωσης μελλοντικά μέσα από την προπόνηση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για ακόμη μία φορά τον προπονητή του Παγχιακού κ.ο Παναγιώτη Νικήτα για την αποδοχή της πρόσκλησης καθώς και τον προπονητή του Ερμή Παμφίλων κ.ο Δημήτριο Βογιατζή για την παρουσία τους στο Camp, όπως ευχαριστουμέ όλους τους γονείς και όλο το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε κοντά μας αυτές τις δύο ημέρες.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου για ότι βοήθεια μας προσέφερε. Το συγκεκριμένο Camp μετά από συνεννόηση των προπονητών θα γίνεται κάθε χρόνο την ίδια χρονική περίοδο στην Μυτιλήνη και ευελπιστούμε του χρόνου τέτοιο καιρό να είμαστε πολλοί περισσότεροι και να μαστε όλοι υγιής. Καλό καλοκαίρι.

ΔΣ Παπάδου Γέρας – Παγγεραγωτικού

Τμήμα Volley

Media





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ