1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-07-2013 15:21

500 καλεσμένοι από τα... Αστέρια Αχαΐας (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/MINI/2012-13/asteria-axaias folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MINI/2012-13/asteria-axaias/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Τη συνέχεια σε μια ''σειρά'' που κρατάει εδώ και τρεις σεζόν παρουσίασαν τα Αστέρια Αχαϊας την Κυριακή στις 30/6/2013.


Από το καλοκαίρι του ''11(ημερολογιακό έτος ιδρύσεως του Α.Ο Αστέρια Αχαϊας), στην λήξη των περιόδων, η διοίκηση του αθλητικού ομίλου προσφέρει στους αθλητές του και στον αθλητισμό της περιοχής θέαμα και διασκέδαση από ανθρώπους και συλλόγους που τιμούν την πόλη μας με την παρουσία τους και το αθλητικό ιδεώδες. Ηθικός αυτουργός και φέτος ο καλαθοσφαιριστής Άγγελος Τσάμης και ένας εκ των δύο ιδρυτών του Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας, ο οποίος κατάφερε με τους φίλους του να ξεσηκώσει το πλήθος από το θέαμα που προσέφερε στους 500 περίπου καλεσμένους που παρακολούθησαν την τελετή λήξης των ακαδημιών του αθλητικού ομίλου.

Για πρώτη φορά φέτος συμπεριλήφθηκε στη γιορτή και το άθλημα του βόλεϋ,  μιας και είναι μέρος του προγράμματος του ομίλου μας. Στη γιορτή βρέθηκαν τα σωματεία: Α.Ο. ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΪΑΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ Α.Ο.Π.Α.- ΣΠΟΡΤΙΓΚ Α.Ε.Ο. - Α.Ο. ΔΥΜΗΣ '07 - Α.Σ. ΑΠΟΛΛΏΝ ΠΑΤΡΩΝ (Γυναικεία ομάδα βόλεϋ).

Σε μια έκταση 86 στρεμμάτων καταπράσινης όασης, με γήπεδο μπάσκετ, beach volley, ποδοσφαίρου, νεροτσουλήθρες, μπαρ και εστιατόρια, στο camping ''Golden Sunset'' waterark ''Neropolis'' , φιλοξενήθηκε η εκδήλωση του Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας. Από νωρίς το μεσημέρι αθλητές και συμμετέχοντες γέμισαν τις πισίνες του πολυχώρου με αποτέλεσμα να επικρατεί πανδαιμόνιο από την διασκέδαση των λουόμενων. Γονείς, αθλητές, φίλοι και διοικήσεις ομάδων διασκέδασαν μέχρι τις 18:00 που ήταν το προγραμματισμένο εναρκτήριο λάκτισμα στα γήπεδα. Με την συγκέντρωση των αθλητών,  άρχισαν οι αγώνες στο γήπεδο μπάσκετ με τη μίνι ομάδα κοριτσιών του Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας να αντιμετωπίζει την αντίστοιχή του Εσπέρου Α.Ο.Π.Α. Ταυτόχρονα στο γήπεδο beach volley ξεκίνησαν αγώνες 3x3 τζούνιορ κοριτσιών με την συμμετοχή των αθλητριών του Α.Σ. Απόλλων Πατρών. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε και τα δύο γήπεδα στα οποία πραγματοποιήθηκαν μάχες με τους αθλητές και αθλήτριες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

πηγή: asteria-achaias.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ