1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-06-2013 13:27

Παπανικολάου για Ειδικός Σύμβουλος

Ειδικός Σύμβουλος στη νεοσύστατη Ακαδημία Mini Volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης θα αναλάβει ο Μιχάλης Παπαϊωάννου, οποίοςέχει υπηρετήσει επί σειρά ετών τις ακαδημίες του συλλόγου


«Ο Μιχάλης Παπανικολάου τα τελευταία χρόνια ήταν ο προπονητής Mini Volley των τμημάτων υποδομής με σημαντική συμβολή στο αναπτυξιακό έργο του τμήματος volley του συλλόγου.

Είναι Διδάκτωρ της Γυμναστικής Ακαδημίας Σόφιας Βουλγαρίας στην πετοφαίριση και καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε αθλητικό Λύκειο. Υπήρξε αθλητής volley επι 22 χρόνια ενώ διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία ως προπονητής με ιστορικό μεγάλων επιτυχιών στα τμήματα Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων (10 συμμετοχές στην τελική φάση της ΕΣΠΕΔΑ και 4 συμμετοχές σε Πανελλήνια πρωταθλήματα).

Την αγωνιστική χρονιά 2013-2014 αναλαμβάνει προπονητής μέρους των αγωνιστικών αναπτυξιακών ομάδων του τμήματος volley ενώ λόγω της μεγάλης εμπειρίας του στις υποδομές mini volley, θα είναι Ειδικός Σύμβουλος στην Ακαδημία Mini Volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης τη δημιουργία της οποίας ανακοινώσαμε πριν λίγες ημέρες.

Ευχόμαστε στον coach Μιχάλη Παπανικολάου καλή επιτυχία στο νέο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ