1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-06-2013 16:45

350 παιδιά και 103 αγώνες στην Ελασσόνα (φωτο)

Cannot find volleynews.v2/MINI/2012-13/elassona folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MINI/2012-13/elassona/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ίσως, το πιο επιτυχημένο όλων των τουρνουά του Συλλόγου, ήταν αυτό που διοργανώθηκε από τον ΓΣ.Ελασσόνας το Σάββατο 15/6/2013 στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας.

350 παιδιά αθλητές και αθλήτριες κατέκλυσαν τον αγωνιστικό χώρο του γυμναστηρίου , τα οποία πρόσφεραν συγκινητικές στιγμές στους πολυάριθμους φιλάθλους - γονείς.

12 Σύλλογοι από όλη την Κεντρική Ελλάδα, 73 ομάδες, 103 παιχνίδια,6 ώρες αγώνων, είναι μερικά στατιστικά δεδομένα που αντικατοπτρίζουν το μέγεθος του 7ου τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε ο ΓΣ.Ελασσόνας!

Ο Σύλλογος Βόλεϊ της Ελασσόνας, πιστός στη φιλοσοφία του, σχετικά με την προώθηση του Βόλεϊ στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά στις μικρές ηλικίες , είναι από τους μοναδικούς Συλλόγους στην Ελλάδα που διοργανώνει κάθε χρόνο στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου τέτοιου είδους εκδηλώσεις με απόλυτη επιτυχία.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στην όμορφη αυτή γιορτή του Βόλεϊ ήταν:
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΓΣ.ΒΟΛΟΥ
ΓΣ.ΛΑΜΙΑΣ
ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
ΓΣ.ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ
Γ.Σ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Γ.Σ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ