1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-02-2022 01:20

Ο Αλαγιάννης ανέδειξε την Αλαγιάννη MVP "γιατί έτσι γούσταρε"

Έχουμε δει προεδρικές παρεμβάσεις αλλά σαν κι αυτή του προέδρου της ΕΣΠΑΑΑ στο πρόσφατο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ θα την ζήλευε μέχρι και ο Ρούμπεν Ακόστα στις δόξες του.



Το Μαρκόπουλο, λοιπόν, κατέκτησε άξια τον τίτλο στο πρωτάθλημα νεανίδων ΕΣΠΑΑΑ αλλά την παράσταση έκλεψε η MVP, για την ακρίβεια ο τρόπος που αναδείχθηκε πολυτιμότερη αθλήτρια της διοργάνωσης η κεντρική του ΑΟΜ Κατερίνα Αλαγιάννη.

Οπως προέκυψε η MVP δεν αναδείχτηκε από τις ψήφους των προπονητών όπως έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια, αλλά με την υπόδειξη του προέδρου της ΕΣΠΑΑΑ Κώστα Αλαγιάννη που κυριολεκτικά το τερμάτισε.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της διοργάνωσης που τελικά κατέκτησε ο ΑΟΜ, κλήθηκαν να ψηφίσουν την πολυτιμότερη αθλήτρια οι προπονητές των ομάδων. Όταν όμως ανακοινώθηκε η πολυτιμότερη αθλήτρια υπήρξε αναστάτωση μεταξύ των προπονητών αφού διαπίστωσαν πως η Αλαγιάννη δεν είχε προταθεί από κανέναν. Οι τρεις προπονητές (η προπονήτρια του ΑΟΜ Έλενα Κανελλοπούλου έτσι κι αλλιώς δε μπορούσε να ψηφίσει αθλήτρια της) όχι μόνο εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για το πως βγήκε η MVP αλλά το θέμα πήρε έκταση και με αναρτήσεις και σχόλια στα social media.

Οι προπονητές των ομάδων του Φοίβου Μελισσίων (Σπύρος Νικολάκης), της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης (Στέφανος Πολύζος) και του Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου (Κώστας Νικολακόπουλος) είπαν δημόσια πως δεν είχαν ψηφίσει την Αλαγιάννη ως MVP αλλά άλλη αθλήτρια, άλλης ομάδας.

Μάλιστα ο Αλέξανδρος Χαρανιάδης (βοηθός του Σπύρου Νικολάκη στον Φοίβο Μελισσίων που συμμετείχε στο φάιναλ-4) με ανάρτησή του στα social media (φωτό), αναφέρει πως η MVP ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου της ΕΣΠΑΑΑ Κώστα Αλαγιάννη ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους προπονητές ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ τους απάντησε "γιατί έτσι γουστάρω". Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει συγγένεια μεταξύ του προέδρου της ΕΣΠΑΑΑ και της αθλήτριας αλλά είναι απλή συνεπωνυμία.

post

Η ένταση και τα σχόλια συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της απονομής και φυσικά η μόνη που δεν έχει καμία ανάμειξη είναι η Κατερίνα Αλαγιάννη η οποία πράγματι είναι μία ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη αθλήτρια. Η αθλήτρια που πραγματικά είχε ψηφιστεί ως πολυτιμότερη της διοργάνωσης δεν ανήκε στη πρωταθλήτρια ομάδα. Ο Κώστας Αλαγιάννης δε μπόρεσε να δεχτεί την ανάδειξη της MVP από άλλη ομάδα εκτός από την πρωταθλήτρια και έτσι πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Έβγαλε μόνος του την MVP και οι αντίπαλοι προπονητές τον ανέδειξαν... MVP της διοργάνωσης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ