1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2013 12:33

Έπαιξαν και ...κολύμπησαν στο Λαγκαδά (φώτο, video)

Cannot find volleynews.v2/MINI/2012-13/grass-lagkadas folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MINI/2012-13/grass-lagkadas/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με την συμμετοχή 54 ομάδων κοριτσιών και 10 αγοριών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο "grass mini volley" στο χώρο των Ιαματικών Λουτρών  του Λαγκαδά, με διοργανωτές τον ΑΣΚ Λαγκαδά και ΑΠΕ Λαγκαδά.

Στο τουρνουά πήραν μέρος οι σύλλογοι  Sport Academy, Α.Ο Αμπελοκήπων, Α.Σ.Κ. Λαγκαδάς, Αίας Ευόσμου, Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, Δημόκριτος Μυγδονίας, Ελπίς Αμπελοκήπων, Επίκουρος Πολίχνης, Μαχητές Πεύκων, Μυγδονιακός, Όλυμπος Ελ. Κορδελιού, Ορφέας Πλαγιαρίου, Προμηθέας Πυλαίας, Χ.Α.Ν.Θ. με 350 περίπου αγόρια και κορίτσια.

Μετά το πέρας των αγώνων η μεγαλύτερη έκπληξη των παιδιών ήταν οι βουτιές των παιδιών στις δυο πισίνες που άνοιξαν για πρώτη φορά φέτος και ήταν δωρεάν για όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους.

Κατά την διάρκεια των αγώνων μοιράστηκαν  στους αθλητές και αθλήτριες άφθονα νερά και παγωτά, ενώ οι συνοδοί τους ήπιαν τον καφέ τους και  δοκιμάσαν τις υπέροχες νοστιμιές από τα εστιατόρια που υπάρχουν στο χώρο των Λουτρών.

Ο πρόεδρος του ΑΣΚ Λαγκαδά Δημήτρης Μάρκου ευχαριστεί τον δήμαρχο Λαγκαδα Γιάννη Αναστασιάδη για την παραχώρηση του χώρου, καθώς επίσης και όλους τους συλλόγους που δέχθηκαν να συμμετάσχουν στο τουρνουά.

Ιδιαίτερα δε τους προπονητές του συλλόγου Δημήτρη Καραγεωργίου και Γιώργο Κνάμπεκ για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την άψογη διοργάνωση των αγώνων.
 
φωτο-βίντεο: Μπακάρ
 

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ