1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2021 17:09

Ανδρεάδης και Γκλιγκόροβιτς στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας

Ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού, Ανδρέας Ανδρεάδης και η σύντροφος του και πρώην διεθνή Κροάτισα πασαδόρος, Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς, ανταποκρίθηκαν πριν από λίγες μέρες στην πρόσκληση του προπονητή του Αμυγδαλεώνα Καβάλας, Τσέντομιρ Ίλιτς και έδωσαν το παρών σε προπόνηση της ομάδας.

Εκεί οι δύο αθλητές, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στις νεαρές παίκτριες του συλλόγου και να τις συμβούλεψαν για τα μυστικά του αθλήματος.  Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε και σχετική ανάρτηση που αναφέρει:

«Ευχάριστη έκπληξη για τα κορίτσια μας καθώς μας έκαναν επίσκεψη, ο Πρωταθλητή Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και διεθνής παίκτη, Ανδρέας Ανδρεάδη και η πρώην πασαδόρος της Εθνικής Κροατίας με μεγάλη διεθνή καριέρα σε Ιταλία, Ρωσία, Ελλάδα, Αζερμπαϊτζάν Μπιλιάνα Γκλιγκόρεβιτς..

Ο κος Ανδρεάδης και η κα Γκλιγκόρεβιτς ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρόσκληση του προπονητή μας Τσεντόμιρ Ίλιτς να παρευρεθούν σε κάποια προπόνηση μας και αυτό έγινε πραγματικότητα..

Μίλησαν στα παιδιά, έλυσαν πολλές απορίες τους,τα συμβούλεψαν και τους έδειξαν μερικά από τα «μυστικά τους» συμμετέχοντας ενεργά στην προπόνηση...Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε με μεγάλη χαρά να μας τιμήσουν και πάλι με την παρουσία τους..»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ