1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2013 00:10

Ελπίδα Αμπελοκήπων και Άρης για το ...χρυσό (φωτο)

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/EPESTH/pagkorasidwn/FINAL4 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/EPESTH/pagkorasidwn/FINAL4/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Οπως και πέρυσι, η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ο Αρης θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Final Four του πρωταθλήματος Παγκορασίδων, που διεξάγεται στην Χαλάστρα με συνδιοργανωτές τον Καμπανιακό και τον Δήμο Δέλτα.
Στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής η κάτοχος του τίτλου Ελπίδα νίκησε 3-0, με αρκετή δυσκολία, τον Επίκουρο Πολίχνης, ενώ αμέσως μετά ο Αρης επικράτησε επίσης με 3-0 του διοργανωτή Καμπανιακού.
 
Η διοργάνωση είναι η τελευταία της σεζόν για τα τοπικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης και το Σάββατο θα τιμηθούν από την ΕΠΕΣΘ οι διαιτητές Χρήστος Καραμπαλάσης, Κώστας Γεωργιάδης και Σάββας Κωνσταντινίδης, οι οποίοι εγκαταλείπουν την ενεργό δράση μετά από πολύχρονη καριέρα στις τοπικές και εθνικές κατηγορίες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η εξαιρετική διοργάνωση από την πλευρά του Καμπανιακού και η μεγάλη προσέλευση θεατών, που γέμισαν το γυμναστήριο κατά την πρώτη μέρα των αγώνων.
 
ΕΛΠΙΣ - ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ 3-0 (25-19, 25-22, 25-23)

EΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Μαμουλασβίλι, Κούτουλα, Στάμογλου, Παπάζογλου, Καρακατσιάνη, Δάκου / Κεσίδου (λ), Καρασμάνη (λ), Πανταζή, Ντουμάνι.

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (Τρύψια): Παπαδοπούλου, Πολυχρονίδου, Ματσαρόκη, Μαυροματίδου, Κεκιτζόγλου, Αθανασιάδου / Ευγενίδου (λ), Πετρίδου (λ) - Ζήση, Ευθυμιάδου.


ΑΡΗΣ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 3-0 (25-19, 25-19, 25-19)

ΑΡΗΣ (Σούρβαλης): Σαρηγιαννίδου, Ευθυμιάδου, Κωνσταντινίδου, Ν. Πήττα, Γερομίχαλου, Λ. Πήττα / Μπουνάτσα (λ), Φουρλάκη.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γαλατά): Κελπέκη, Μάτσκα, Αλεξάκου, Στεφανίδη, Γκούμα, Κουντουρά, Ζήση, Δόγρανλη, Πιάρα, Γουγουλά, Δαλαμπάκη, Κουμτζή.
 
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης:
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/5
Ελπίς Αμπελοκήπων - Επίκουρος Πολίχνης 3-0
Αρης - Καμπανιακός 3-0
ΣΑΒΒΑΤΟ 1/6
18.00: Επίκουρος - Καμπανιακός (Μικρός Τελικός)
20.00: Ελπίς - Αρης (Τελικός)
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ