1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-05-2013 12:25

Καμπ με Καμπερίδη στη Νέα Σμύρνη

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Elite Volleyball Camp θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου. Μετά από μία απολύτως επιτυχημένη διοργάνωση το 2012, η ομάδα του Elite Volleyball Camp προετοιμάζεται για ακόμα καλύτερη χρονιά με πολλές εκπλήξεις και ακόμα περισσότερη προπόνηση.

Head Coach και του φετινού Camp θα είναι ο βοηθός στην Εθνική Γυναικών Κυριάκος Καμπερίδης. 
 
Το Elite Volleyball Camp προσπαθώντας να στηρίξει τους αθλητές και τις αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο camp διεύρυνε την προπονητική περίοδο κατά μία μέρα κάνοντας πλέον ένα 7ημερο πρόγραμμα διατηρώντας το κόστος συμμετοχής στα περσινά επίπεδα και παρέχοντας τις ίδιες υπηρεσίες στους συμμετέχοντες (ασφάλιση, σίτιση, ρουχισμό, παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού, παρουσία φυσικοθεραπευτή).
 
Το Elite Volleyball Camp απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες από 12 ετών που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την περίοδο του καλοκαιριού βελτιώνοντας βασικές τεχνικές και δεξιότητες.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του camp www.elitevolleyballcamp.gr ή στην επίσημη σελίδα του camp στο facebook.
 
Τηλέφωνα πληροφοριών : 2109339976, 6932786014
Fax υποβολής αιτήσεων : 2109323550

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ