1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2013 11:00

Ο Α.Ο. Σουφλαρίων «παίζει βολεϊ» στη Λάρισα (φωτο)

Cannot find volleynews.v2/MINI/2012-13/paizw-volley-larisa folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MINI/2012-13/paizw-volley-larisa/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Στα πλαίσια του προγράμματος «παίζω βόλεϊ» της ΕΟΠΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας για διάδοση του αθλήματος, οι υπεύθυνοι του προγράμματος κ. Κουκούλης Γεώργιος και η κα Πλιάκα Βάσω, προπονητές του Αθλητικού Ομίλου Σουφλαρίων επισκέφθηκαν τα 39ο και 10ο Δημοτικά Σχολεία Λάρισας.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε ενημέρωση για το άθλημα , παρουσίαση και επίδειξη βασικών τεχνικών του αθλήματος καθώς και επαφή των μαθητών με τα στοιχεία της βασικής τεχνικής. Αυτή ήταν μία πρώτη επαφή των μαθητών με το άθλημα καθώς μέσω του προγράμματος τους δίνεται η δυνατότητα να μυηθούν σ΄ αυτό δωρεάν από τους υπεύθυνους του προγράμματος.

Οι δωρεάν προπονήσεις για την μύηση των μαθητών θα γίνονται κάθε Τετάρτη & Παρασκευή ώρες 15:30 – 17:00 & 17:00 – 18:30 στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου Λάρισας (πίσω από το ΑΤΑ). Επίσης στα πλαίσια του προγράμματος έχει προγραμματισθεί τουρνουά μίνι βόλεϊ το Σαββατοκύριακο 8 – 9 Ιουνίου 2013 από τις 10:00πμ. έως τις 14:00 στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου Λάρισας, όπου μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αλλά και παιδιά που δεν θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αλλά επιθυμούν να παίξουν, για να χαρούν την ομορφιά του αθλήματος. Μέχρι τέλους Μαϊου έχουν προγραμματισθεί και επισκέψεις σε άλλα δημοτικά σχολεία της Λάρισας.

Το πρόγραμμα είναι μία σημαντική πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας για την διάδοση του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα και η πρώτη επαφή των υπευθύνων δίνει θετικά μηνύματα για την ανταπόκριση των μαθητών.





 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ