1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
23-05-2013 13:47

Βόλεϊ …σαν να λέμε ποδόσφαιρο

Το 2ο τουρνουά μίνι-βόλεϊ «Ο Φάρος του Βόλεϊ» που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη στις 22 Μάιου (09:00-14:00), ήταν αν μη τι άλλο εμπνευσμένο και πρωτότυπο. Και αυτό γιατί έγινε σε χλοοτάπητα ποδοσφαιρικού γηπέδου!

Πάνω από 200 παιδιά, αγόρια και κορίτσια από τα Δημοτικά σχολεία της πόλης, συνέθεσαν μια πραγματικά καινοτόμα και πετυχημένη όπως αποδείχθηκε διοργάνωση. Το τουρνουά διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης, «Φώτης Κοσμάς» υπό την αιγίδα της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.

Η έμπνευση των ανθρώπων εκεί να γίνουν τα παιχνίδια σε χλοοτάπητα, έδωσε ένα άλλο χρώμα στο όλο εγχείρημα. Σε συνδυασμό με την πολυάριθμη παρουσία των μικρών παιδιών, το πρότζεκτ απλά, πέτυχε. Συμμετοχή στην οργάνωση του τουρνουά εκτός από την Λέσχη Πετοσφαίρισης είχε και η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Έβρου, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Ανατολικής Μακεδονίας.

Η πόλη της Αλεξανδρούπολης και οι άνθρωποί της απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι το βόλεϊ είναι το σπορ του νομού. Απλά συγχαρητήρια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ