1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2013 10:44

Σήκωσε ...κούπα ο Ηρακλής Ιωαννίνων (φωτο, video)

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEDE/iraklis-filathlitikos-pagorasides folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEDE/iraklis-filathlitikos-pagorasides/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Στις Παγκορασίδες πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΠΕΔΕ για το 2012-2013 αναδείχτηκε η ομάδα του Ηρακλή Ιωαννίνων που επικράτησε με 3-0 σετ του Φιλαθλητικού Πρέβεζας σε παιχνίδι που έγινε στην Άρτα.


Στα δύο πρώτα σετ έγινε μεγάλη μάχη, αλλά οι παίκτριες του Ηρακλή πιο ψύχραιμες στους τελευταίους πόντους, κατάφεραν να τα κατακτήσουν με 25-21 και 26-24 και να βάλουν έτσι τις βάσεις για την τελική τους επικράτηση. Μετά από αυτή την εξέλιξη τα δεδομένα είχαν αλλάξει και στο τρίτο σετ ο Ηρακλής ξεκίνησε εντυπωσιακά πήρε μια μεγάλη διαφορά,  χωρίς ο Φιλαθλητικός να μπορέσει να επιστρέψει στο ματς.

Διαιτητής: Φλούδας

Τα σετ: 25-21, 26-24, 25-11

ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Κώστας Ζιώγος): Αθανασοπούλου, Ζιώγου, Αδάμου, Καμηνά, Ποντίκη, Σταύρου, Αναστασιάδου, Δημητρέλλου, Τσάνη Αν., Τσάνη Αθ., Κρατζόγλου, Ντακώστα.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Νίκος Ρούσσος): Παναγιωτίδου, Ρίκα, Ανδρεάδη, Μπακάλη, Κοσμίδου Α., Διαμάντη, Τζώρα, Κοσμίδου Β., Ράπτη, Τσιτσέ, Πλαστήρα.

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ