1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-05-2013 14:24

Νίκες παντού για τον Διαγόρα

Κυρίαρχος της αγωνιστικής σε Παγκορασίδες και Παμπαίδες αποδείχθηκε ο Διαγόρας, καθώς σημείωσε νίκες και στις δύο κατηγορίες των πρωταθλημάτων Δωδεκανήσων. Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες, οι Παγκορασίδες επικράτησαν με 3 – 0 του Ήλιου σε παιχνίδι, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού. Η αναμέτρηση, που είναι από τις τελευταίες του φετινού πρωταθλήματος, ήταν άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος μιας και η πρωτιά έχει κριθεί και μαθηματικά (Τελχινίδα).

Τα σετ: 0-3  (09 – 25, 14 – 25, 15 – 25).

Διαιτητές:  ΠαπαδούληΛαζαράκης.

ΗΛΙΟΣ: (Δ. Δοξάκης): Δ. Μουσάδη, Α. Σφήκα, Ε. Ράιου, Κ. Χρυσανθακοπούλου, Α. Κάνιγκχαμ, Ι. Σταματιάδη
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Π. Δικαστόπουλος): Αικ. Τοτόμι, Αικ. Δεληγιώργη, Ε. Μαμαλίγκα, Α. Βασιλοπούλου, Π. Αλβανάκη, Ν. Τσακίρη, Αικ. Ευθυμίου, Αλεξ. Τοτόμι

Μετά τις Παγκορασίδες και οι Παμπαίδες του Διαγόρα κέρδισαν με 3 – 0 τον Ήλιο στο κλειστό της Ιαλυσού. Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις και ποιοτικά ήταν αρκετά καλό σε όλη του τη διάρκεια. Και οι δυο ομάδες είχαν μια πολύ καλή παρουσία και τα παιδιά έπαιξαν με πάθος και δύναμη.

Τα σετ: 0-3 (13 – 25, 21 – 25, 21 – 25).

Διαιτητές:
Τζάνος, Ν. Χατζησταυρίδης.

ΗΛΙΟΣ (Δ. Δοξάκης): Κ. Κυρίτσης, Δ. Βαβλάς, Ν. Βαβλάς, Α. Μερτσάρης, Α. Κουρής, Ε. Παντελέου
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Π. Δικαστόπουλος): Α. Παπαστάμος, Γ. Δεληγιώργης, Αλ. Μπόλιγκ Πλατής, Α. Δεληγιώργης, Μ. Γεράκης, Μ. Μπόλιγκ Πλατής, Εμ. Παπαντωνίου, Α. Πάντσος

Πηγή: news12.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ