1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2019 02:14

Πανελλήνιο Κορασίδων: Οι δηλώσεις παικτριών και προπονητών των ομάδων (vd)

Στον απόηχο του Πανελληνίου τουρνουά Κορασίδων που ολοκληρώθηκε στο κλειστό του Μαρκόπουλο, δείτε τις δηλώσεις που έκαναν στο Sportsonair, οι πρωταγωνίστριες των αγώνων. 
Ξεχωρίζουν τα σχόλια που έκαναν κατά σειρά η πρωταθλήτρια με τον Βότση, Κωνσταντίνας Μπαλογιάννη σε μα πολύ σπάνια κοινή τηλεοπτική εμφάνιση, με τον πατέρα της Γιώργο, παλιά δόξα του μπάσκετ με τις ομάδες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, ακολουθεί η Στέλα Γκιούρδα του Απολλώνιου στο τελευταίο ματς με την ομάδα του Κερατσινίου, επισης μαζί με τον πατέρα της Μάριο Γκιουρδα, θρύλο του βόλεϊ και μάνατζερ της εθνικής ανδρών, όπως και η Βάλια Ευαγγελίου με τον πατέρα της και πρόεδρο του Μαρκόπυλου, Παρη Ευαγγελίου. Επίσης σχολιάζουν οι αρχηγοί των ομάδων και οι αντίστοιχοι προπονητές.

Media

Σχετικά άρθρα

  • Στον Βότση Μπαλογιάννη και Μπάγγου
    Διπλή μεταγραφική κίνηση για τον Ναύαρχο Βότση, ο οποίος αγωνίζεται στην  Α2 γυναικών , καθώς ανακοίνωσε τις Κωνσταντίνα Μπαλογιάννη και Έλσα Μπάγγου (φωτό).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ