1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2019 12:14

Πανελλήνιο Κορασίδων: Χωρίς τον Γιώργο Δεναξά ο Απολλώνιος στο Μαρκόπουλο

Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε στον Απολλώνιο, παραμονές της πρεμιέρας του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί, 21-23 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο του Μαρκόπουλου.

Με ξαφνική της απόφαση, η διοίκηση του συλλόγου του Κερατσινίου προχώρησε στην απομάκρυνση του επιτυχημένου τεχνικού, Γιώργου Δεναξά ,μια «ανάσα» πριν το πρώτο σερβίς του συγκεκριμένου τουρνουά.

Η παραπάνω εξέλιξη δημιούργησε όπως ήταν φυσικό, σημαντική αναστάτωση στο καλό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια της ομάδας.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότερες νεαρές αθλήτριες στα αποδυτήρια αλλά και οι γονείς τους, εξέφρασαν την αντίθεση τους, στην κίνηση της διοίκησης του Απολλώνιου, να μην πάει στο Μαρκόπουλο με τον προπονητή που οδήγησε την ομάδα των κορασίδων σε κατάκτηση του φετινού final-4 ΕΣΠΕΔΑ στο Αιγάλεω και σε εκπληκτική πρόκριση στην τελική φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος, ύστερα από τριάντα χρόνια (!)

Το Volleynews.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Δεναξά για να φιλοξενήσει την θέση του πάνω στο ζήτημα που προέκυψε αλλά ο τελευταίος αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο.

Να σημειωθεί πλέον ότι ο Απολλώνιος θα κατέβει στο Μαρκόπουλο με υπηρεσιακό τεχνικό και στην πρώτη αγωνιστική (21/6) του πανελληνίου πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει στις 18.00 την Ελπίδα Αμπελοκήπων, στις 22/6 θα παίξει με το γηπεδούχο Μαρκόπουλο στις 20.30 και στις 23/6 θα ολοκληρώσει τα παιχνίδια του με τον Βότση στις 18.00

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ