1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2019 16:54

Παράδειγμα προς μίμηση οι ακαδημίες του Μακεδονικού

Εδώ και τέσσερα χρόνια, η Ακαδημία βολεϊ του Α.Σ Μακεδονικού έχει οργανωθεί από τη διοίκηση και το προπονητικό “team”, μετρώντας πια 200 παιδιά που προπονούνται κάτω από ένα σύστημα ολοκληρωμένης αθλητικής παροχής, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Μάλιστα η υπεύθυνη της Ακαδημίας, Κωνσταντίνα Θεοδωράκου, με αναλυτική της δήλωση, αναφέρεται με λεπτομέρειες στις εβδομαδιαίες προγραμματισμένες προπονήσεις αλλά και στα μαθήματα παιδοψυχολογίας, διατροφολογίας που παρακολουθούν τα παιδιά αλλα και στο αίσθημα του ευ αγωνίζεσθαι που τους καλλιεργούν, οι προπονητές που στελεχώνουν τα διάφορα τμήματα.

Χαρακτηριστικά η κ. Θεοδωράκου αναφέρει:

«Στόχος μας από την αρχή ήταν η σωστή οργάνωση των τμημάτων, ο σωστός διαχωρισμος των γκρουπ και η ορθή στελέχωση με προπονητές που θα εμφυσήσουν στα παιδιά όχι μόνο τις αθλητικές αρχές του βολεϊ, αλλά το αίσθημα του ευ αγωνίζεσθαι και τον αθλητικό τρόπο ζωής.

Στα πλαίσια αυτού, κάθε χρόνο τα παιδιά μας , όλων των ηλικιών, εκτός από τις εβδομαδιαίες προγραμματισμένες προπονήσεις, παρακολουθούν μαθήματα παιδοψυχολογίας, διατροφολογίας (παρουσιάσεις και σωματομετρικές αναλύσεις), συμμετέχουν σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες, ομαδικές εκδρομές αθλητικού ή ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Οι γονείς των αθλητών/τριων μας, έχουν τη δυνατότητα να έρχονται σε επαφή ανά πάσα στιγμή τόσο με εμένα, όσο και με τους εξωτερικούς συνεργάτες της Ακαδημίας (παιδοψυχολόγους διατροφολόγους), καθώς υποστηρίζω τη συνεργασία προπονητή-γονέα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σίγουρα στόχος μας είναι η σκληρή δουλειά μέσα από προπονήσεις , αγώνες, φιλικά τουρνουά, διοργανώσεις, και η «δημιουργία» παικτών/τριών που αφενός μεν θα στελεχώνουν το ανδρικό και γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας, αλλά και θα πρωταγωνιστήσουν εν καιρώ στο βολεϊκο γίγνεσθαι.

Ηδη στα τμήματα υποδομής δημιουργείται μια κοιτίδα παιδιών που δουλεύουν αξιοποιώντας τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Μακεδονικού (γυμναστήριο, σάουνα, υδρομασάζ, αίθουσες προβολής, αίθουσες ατομικής βελτίωσης κ.τ.λ), συμμετέχουν στο καλοκαιρινό camp και τις ατομικές προπονήσεις τον Ιούνιο-Ιούλιο, έχοντας δίπλα τους όλους τους εξωτερικούς μας συνεργάτες, καθώς και ιατρική και φυσιοθεραπευτική βοήθεια

.Εγώ προσωπικά πιστεύω πολύ στην ομαδική δουλειά από τους προπονητές και τη διοίκηση, και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα.Ανυπομονώ για τις μελλοντικές μας δράσεις και ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη που μου δείχνει ως υπεύθυνη Ακαδημίας».

1.jpg8.jpg2.jpg4.jpg9.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ