1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2019 15:48

Γεωργία Γκόλτσιου: «Αφιερωμένο σε ένα άτομο που με βοήθησε να βρω την αυτοεκτίμησή μου» (vid)

Η κορυφαία μπλοκέρ του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων Τατιάνα Αρμουτσή και η κορυφαία σέρβερ Γεωργία Γκόλτσιου, αφιέρωσαν την κατάκτηση της 2ης θέσης στην Ελλάδα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων σε όλους όσοι τις στηρίζουν εντός και εκτός γηπέδου.
Η Τατιάνα Αρμουτσή δήλωσε: «Ήταν μία σημαντική γιορτή με την ομάδα. Προφανώς και θα θέλαμε να βγούμε πρώτες, όμως είμαστε ικανοποιημένες από την δεύτερη θέση. Την επιτυχία αυτή την αφιερώνω στην οικογένειά μου, τον προπονητή και φυσικά στις συμπαίκτριές μου».

Η Γεωργία Γκόλτσιου τόνισε: «Περιμέναμε αυτή τη διοργάνωση από την αρχή της χρονιάς. Θέλαμε να τα δώσουμε όλα, γιατί για πολλές από την ομάδα είναι η τελευταία μας χρονιά ως νεάνιδες. Πολλά συναισθήματα αυτό το διήμερο. Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο το αφιερώνω σε όλη την ομάδα και το βραβείο το αφιερώνω σε ένα άτομο, θα μου επιτρέψετε να μην πω ποιον, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο με έχει βοηθήσει να βρω την χαμένη μου αυτοπεποίθεση και αυτοεκτίμησή μου και χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν εδώ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ