1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-12-2018 12:05

Το Μαρκόπουλο έπαιξε για το Λύρειο Ίδρυμα

Επιτυχημένο ήταν το τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε το Μαρκόπουλο για φιλανθρωπικό σκοπό και στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε, αναφέρει χαρακτηρισιτκά:

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Mini Volleyball Festival “ Παίζουμε για το Λύρειο’’ που διοργάνωσε ο ΑΟ Μαρκοπούλου, στα πλαίσια των εορτασμών των 30 χρόνων από την ίδρυσή του και των δράσεων του #BeActiveHellas, με τη στήριξη και τη συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) Hellenic Volleyball Federation και της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Ανατολικής Αττικής και Αθήνας (ΕΣΠΑΑΑ), υπό την Αιγίδα της Γ.Γ.Α. του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στο τουρνουά συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια από 6 έως 12 ετών, από αθλητικά σωματεία της Ανατολικής Αττικής και από τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Μαρκοπούλου.Την απονομή των αναμνηστικών συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, έκανε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Έφη Σφυρή και πρέσβειρα του BeActive, που τίμησε την ημέρα με την παρουσία της στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου!Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές και εθελόντριες και ιδιαίτερα τους αθλητικούς Συλλόγους και τα σχολεία που συμμετείχαν. Συγκεκριμένα,

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου, τον ΓΣ Κορωπίου, τον ΜΕΣ. Μαραθώνα, τον ΑΟ Βάρης "Ο Αναγυρούς", τη ΓΑΙΑ Sports Team και τον ΑΟ Λαγονησίου!

Ποιο είναι το Λύρειο Ίδρυμα

Σκοπός του τουρνουά δεν ήταν άλλος από την στήριξη του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος Λυρειο Παιδικο Ιδρυμα Ιερα Μονη Αγιας Τριαδας που δεν γλίτωσε από την πύρινη λαίλαπα της 23ης Ιουλίου στο Μάτι και υπέστη τεράστιες ζημιές στις κτηριακές του εγκαταστάσεις.Το Λύρειο Ίδρυμα αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα ιδρύματα φροντίδας παιδιών στην Ελλάδα!

Με λειτουργία από το 1967, έχει προσφέρει φροντίδα, δωρεάν ανατροφή, περίθαλψη και εκπαίδευση σε περισσότερα από 500 απροστάτευτα παιδιά που στερούνται γονέων, είτε γιατί αυτοί δεν βρίσκονται στη ζωή είτε γιατί έχουν οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα. Το Ίδρυμα προστατεύει τα παιδιά μέχρι την ενηλικίωση, την πλήρη επιμόρφωση και την οικογενειακή αποκατάστασή τους.

Όλη η οικογένεια του ΑΟΜ αισθάνεται υπερήφανη και χαρούμενη που συνέβαλε με τη σειρά της στην στήριξη του Λύρειου Ιδρύματος, καταφέρνοντας να συγκεντρωθούν 1100€, τα οποία παραδόθηκαν στην κα Χατζηθωμά, η οποία παρέλαβε τα χρήματα εκ μέρους του Ιδρύματος.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ