1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
26-04-2013 13:49

Γνώρισαν την αποθέωση τα παιδιά του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Το 3ο Γενικό λύκειο Αλεξανδρούπολης στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 σετ του 1ου ΓΕΛ Πετρούπολης (25-14, 25-18, 25-18) εξηγώντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο γιατί η πόλη της Αλεξανδρούπολης αλλά και ο Έβρος γενικά αποτελούν την καλύτερη πηγή ταλέντων στο Ελληνικό βόλεϊ.

Με το κύπελλο κολλημένο στο τζάμι του λεωφορείου διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης καταλήγοντας στο σχολείο τους όπου γνώρισαν την αποθέωση από φίλους, συμμαθητές, γονείς και τη διευθύντρια του λυκείου.

Ο προπονητής της σχολικής ομάδας, Χρήστος Γκαρνέτας και τα παιδιά του 3ου λυκείου παρα το κοπιαστικό ταξίδι (ξεκίνησαν στις 09:00 το πρωί από την Αθήνα) το πανηγύρισαν με την ψυχή τους και στην… έδρα τους, αφού έφεραν μια ακόμη μεγάλη διάκριση στην πόλη τους.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που διακρίνεται η Αλεξανδρούπολη σε σχολικό πρωτάθλημα. Το 1984 κατέκτησαν τη πρώτη θέση με προπονητή τον Θανάση Κασάμπαλη και με τους Ανδρεάδη, Ναλμπάντη, Κελεκεπίδη, Δήμητσα, Δεληγιάννη, Σιγλίδη, Γιαννακόπουλο, Καβαρατζή, Διγγελίδη, Πασχάλη και Καλαιτζή στη σύνθεσή τους. Το 1990 επαναλήφθηκε η επιτυχία από 1ο Γενικό λύκειο Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Γιάννη Χριστουηλία και παίκτες όπως τον Γκιούρδα, τον Σιδηρόπουλο, τον Δεληκώστα, τον Τερζή, τον Γκάγκαλη και τον Ανδραβίζο.

Το καλό τρίτωσε φέτος με το 3ο ΓΕΛ του Χρήστου γκαρνέτα με τους Παντίρη, Χαραλαμπίδη, Γκαρνέτα, Κεσκίνη, Κασαμπάλη, Μαυροβόλτσιο, Χριστουηλία, Γιαννακίδη, ποτουρίδη, Κακαλέκο, Ανδρεάδη και Αλεξιάδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ