1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-04-2013 12:00

150 παιδιά στο ΔΑΚ Πρέβεζας (φωτο, video)

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEDE/dak-prevezas folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEDE/dak-prevezas/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Γιορτή του σχολικού αθλητισμού, γιορτή του βόλεϊ στήθηκε το πρωί στο ΔΑΚ Πρέβεζας, καθώς μαθητές και μαθήτριες του συνόλου σχεδόν των δημοτικών σχολείων της Πρέβεζας, έπαιξαν, χάρηκαν, διασκέδασαν, αθλήθηκαν, με «όχημα» το βόλεϊ.

Την πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας, υλοποίησαν οι καθηγητές φυσικής αγωγής που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Πρέβεζας, με τα παιδιά να απολαμβάνουν κάθε στιγμή του παιχνιδιού. Η πρωτοτυπία των αγώνων μάλιστα ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρχε βαθμολογία στους αγώνες, με αποτέλεσμα τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στην έννοια του Fair Play και στην ουσία του αθλητισμού, που είναι πάνω από όλα υγεία και διασκέδαση.

Ο γυμναστής και προπονητής βόλεϊ, Κώστας Σιούλας, ανέφερε στην κάμερα του www.atpreveza.gr, γι' αυτή τη διοργάνωση: «Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από το Υπουργείο Παιδείας και οι τελικοί αποδέκτες είναι οι ίδιοι οι μαθητές. Χωρίς αυτούς δε θα γινόταν τίποτα. Τα παιδιά ήρθαν στο γήπεδο, διασκεδάζουν, χαίρονται, παίζουν και έχουν αποκτήσει ένα πνεύμα συνεργασίας, όχι μόνο με τους συμμαθητές τους, αλλά και με τα παιδιά από τα άλλα σχολεία.
 
Στόχος είναι αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και με άλλα αθλήματα πέρα από το βόλεϊ. Στο κλειστό υπάρχουν πάνω από 150 παιδιά, παρά τις απουσίες που έχουμε από ορισμένα δημοτικά σχολεία της Πρέβεζας, δικαιολογημένες ή... αδικιολόγητες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους καθηγητές φυσικής αγωγής από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Τους διευθυντές και τους γυμναστές των σχολείων και προπάντων, αυτά τα παιδιά. Χωρίς αυτά δεν γίνεται τίποτα.

Φέτος η προσπάθεια είναι διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Δεν υπάρχει βαθμολογία. Τα παιδιά παίζουν για να γνωρίσουν το άθλημα, να χαρούν, να διασκεδάσουν».
 

πηγή: atpreveza.gr

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ