1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2013 09:24

Η Πρέβεζα πρωταθλήτρια και στους Παμπαίδες

H Πρέβεζα μετά το πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΠΕΔΕ κατέκτησε και το πρωτάθλημα Παμπαίδων μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης με 3-0 σε αγώνα που έγινε στην κλειστή αίθουσα του 4ου Λυκείου Άρτας. Αντίθετα η ομάδα του Αποστόλη Πορτοβάρα μετά από αυτή την ήττα θα διεκδικήσει την 2η θέση στο επόμενο παιχνίδι με την Φ.Ε.Ι. Ας σημειωθεί ότι στον 1ο γύρο είχε νικήσει την Φ.Ε.Ι. στα Γιάννενα με 3-0 σετ.


Το 1ο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες 33-31, με τους Πρεβεζάνους να πανηγυρίζουν έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κανέλλο, που στα κρίσιμα σημεία σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του. Ειδικά στο 30-29 υπέρ της ομάδος μας έβγαλε μια καταπληκτική άμυνα χωρίς μπλοκ, μια άμυνα που ουσιαστικά έκρινε και το παιχνίδι. Και αυτό γιατί στο 2ο σετ οι παίκτες του Αποστόλη Πορτοβάρα παρά του ότι προηγηθήκανε 16-12, όταν οι Πρεβεζάνοι με δύσκολο σερβίς τους χαλάσανε την υποδοχή χάσανε τη  αυτοσυγκέντρωσή τους και με 25-17 η Πρέβεζα έκανε το 2-0 στα σετ.

Στο 3ο σετ έγινε μάχη ξανά, όμως παρά τα πολλά μπλοκ με τους Καραμπά, Ζαχάρο και Κομζιά οι Πρεβεζιάνοι ήταν ψύχραιμοι στο τέλος και με 25-22 πήρανε και το σετ αυτό, αλλά και την νίκη με 3-0 σετ.

Ξεχώρισαν για τον Α.Ο.Πρέβεζας οι Κανέλλος, Σωτηρίου και Σακκάς, ενώ για την Αναγέννηση οι Καραμπάς, Κομζιάς και Ζαχάρος.
Πολύ καλή η διαιτησία των Λάμπρου Αθανασίου, Κώστα Δραγατάκη αθλητών της Αναγέννησης που σφύριξαν το παιχνίδι.

Τα σετ: 31-33, 17-25, 22-25

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Πορτοβάρας): Καραμπάς, Κομζιάς, Ζαχάρος, Αθανασίου, Στόγιας, Ρίζος, Μαγγώρος, Πάλλας.

Α.Ο.ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Τσεκούρας): Κανέλλος, Σακκάς, Γεωργοκίτσος, Σωτηρίου, Μπουτόπουλος, Μπάμπης, Κασσιάρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ