1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2013 16:45

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πολυκράτη για το τουρνουά Κορασίδων

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Πολυκράτης με την ολοκλήρωση του τουρνουά των Κορασίδων της Β` φάσης της Ζ` περιφέρειας του ενός ομίλου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του τουρνουά των Κορασίδων της Β΄ φάσης της Ζ΄ περιφέρειας του ενός ομίλου, αποτελούμενου από τις ομάδες Διαγόρας Ρόδου, Φοίνικας Σύρου και Πολυκράτης Πυθαγορείου, που διοργανώθηκε στην Ρόδο το διάστημα 13-15/4/2013, ο ΑΟ Πολυκράτης θα ήθελε να ευχαριστήσει την Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα τον σύλλογο Διαγόρα Ρόδου, το Hotel Plaza, και τις Αστικές Συγκοινωνίες Ρόδου για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση που μας παρείχαν και επίσης όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η όλη διοργάνωση.

Επίσης θα θέλαμε να σταθούμε στο πολύ καλό επίπεδο διαιτησίας που έδειξαν τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Δωδεκανήσου, καθώς και στην φιλότιμη παρουσία των φιλάθλων και μη του Διαγόρα καθ΄όλη την διάρκεια των αγώνων. Πιστεύουμε ότι οι ομάδες πρόσφεραν πολύ καλό και συναρπαστικό θέαμα στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο του Διαγόρα, όλες τις ημέρες του τουρνουά. Ελπίζουμε στο μέλλον να αναλάβουμε και εμείς με την σειρά μας κάποια διοργάνωση και να ανταποδώσουμε την φιλοξενία! Ο σύλλογος ήταν πάντοτε υπέρ του να διοργανώνονται τέτοια αναπτυξιακά τουρνουά στα νησιά μας και είναι θετικό που η Ομοσπονδία από την πλευρά της το υλοποίει. 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητριών για την κατανόηση που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν αν αναλογιστούμε την ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή κατά την επιστροφή της, λόγω του απαγορευτικού, που την κράτησε τρεις επιπλέον μέρες στην Κάλυμνο, και εδώ να σταθούμε στην φιλοξενία του Δήμου Καλύμνου, στον περιφερειακό μας  σύμβουλο Β. Αιγαίου κο Νίκο Μάρκου, αλλά σε όλους όσους βοήθησαν τον σύλλογο μας τις ημέρες αυτές στο όμορφο και φιλόξενο νησί των Δωδεκανήσων!

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου από τον σύλλογο μας ήταν η καλύτερη επιβράβευση της όλης προσπάθειας η οποία πιστεύουμε να συνεχιστεί!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ