1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2017 14:18

Νίκη για τις κορασίδες του Πανναξιακού

Μετα από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι οι κορασίδες του Πανναξιακού ΑΟΝ κέρδισαν της αντίστοιχες του ΑΟ Πάρου στο κλειστό της Μάρπησσας με 3-0.

Στο ολοκαίνουριο κλειστό της Πάρου, ο ΑΟ Πάρου υποδέχτηκε τον Πανναξιακό στον πρώτο φετινό αγώνα, και αξιοσημείωτο είναι ότι οι φίλαθλοι του νησιού σχεδόν γέμισαν το γήπεδο και δημιούργησαν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και ένα γιορτινό κλίμα.

Χειροκροτήματα και για τις δύο ομάδες, χωρίς οπαδισμούς, τονίζοντας το φίλαθλο πνεύμα, μην ξεχνάμε ότι αγωνίζονται μικρά παιδιά.

Στον αγώνα, ο Πανναξιακός δεν ανησύχησε σε κανένα σημείο του αγώνα, με τον προπονητή της ομάδας κ. Βασίλη Τσιουπλή να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής και στις 14 αθλήτριες που πήρε μαζί του στην αποστολή.

Το τελικό 3-0 σετ για την ομάδας της Νάξου δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς τα κορίτσια των δύο ομάδων έδειξαν ότι απόλαυσαν το παιχνίδι και με την όμορφη ατμόσφαιρα που υπήρχε από τους θεατές και ευχαριστήθηκαν κάθε στιγμή.

Μετά την ολοκλήρωση του ματς, η αποστολή του Πανναξιακού δείπνησε στην «Θράκα» στο κοντινό χωρίο «Πρόδρομος» προσφορά του κ. Δημήτρη Μαυρομάτη, ενώ η μετακίνηση της αποστολής  του πούλμαν της ομάδας ήταν προσφορά από την Naxos Bus Transfer και την Blue Star Ferries τους οποίους ευχαρίστησε θερμά η διοίκηση του ΠΑΟΝ.

Για την ιστορία, τα σετ του αγώνα:

ΑΟ Πάρου – Πανναξιακος ΑΟΝ 0-3 (18-25, 19-25, 14-25)

Πανναξιακός ΑΟΝ: (Τσιουπλής Β.) Φρατζέσκου, Κουφοπούλου, Κατσάνη, Κριτζιώτη, Δράγαζη, Σφακιανάκη, Κυριακού, Λιανού, Βόμβα, Κατερίνη, Αναγνώστου, Σταυροπούλου, Καραβανά, Γρυλάκη,



Σχετικά άρθρα

  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
  • Τέλος η Περουβιανή Κάρλα Ρουέδα από τον Πανναξιακό
    Την λύση της συνεργασίας με την 30 χρονη (1μ85) Περουβιανή διαγώνιο, Κάρλα Ρουέδα, η οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός που τερμάτισε στην τέταρτη θέση με την λήξη του πρώτου γύρου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ