1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-10-2017 11:45

Ο Στέφανος Πολύζος στη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης

Ο Στέφανος Πολύζος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος των αναπτυξιακών τμημάτων της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης.
Ο έμπειρος τεχνικός μετά από μία πετυχημένη επταετία στον Ηρακλή Κηφισιάς, με πολλές πρωτιές σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, αποχώρησε πριν λίγες μέρες και πλέον είναι μέλος του συλλόγου από την Μεταμόρφωση.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέφανο Πολύζο. Όπως ανακοινώθηκε στο 2ο Τουρνουά Προετοιμασίας Γυναικών που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο σύλλογός μας, ο Στέφανος Πολύζος αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής και θα είναι Υπεύθυνος των Αναπτυξιακών Τμημάτων του συλλόγου.

Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό του Στέφανου Πολύζου

253 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος, 4 χρόνια αρχηγός Εθνικής Ελλάδος, 20 χρόνια στον Ολυμπιακό Πειραιώς (14 χρόνια ως αθλητής – τα 4 ως αρχηγός – και 6 χρόνια ως 2ος προπονητής), όπου κατέκτησε 11 πρωταθλήματα, Συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου Ευρώπης και σε f4 Ευρώπης, Έχει βραβευθεί από τον σύνδεσμο Διαιτητών, από το σύνδεσμο προπονητών, από την ΕΟΠΕ, από τον Ολυμπιακό, από τα Βριλλήσια, από τον Ηρακλή Κιφησιάς, έχει βραβευθεί για το ήθος και την προσφορά του στο άθλημα από τον Π.Σ.Α.Τ, έχει βραβευθεί με τον Ολυμπιακό ως η καλύτερη ομάδα της χρονιάς. Επίσης διατέλεσε 2ος προπονητής στην Εθνική Ελλάδος Ανδρών, ως 1ος προπονητής στην Εθνική Νέων και στην Εθνική Ελπίδων, πήρε 3 πρωταθλήματα Ελλάδος με τη Γυναικεία ομάδα των Βριλλησίων, πήρε 3 Πανελλήνιες δεύτερες θέσεις με τις Κορασίδες του Ηρακλή Κηφισιάς. Ακόμη στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος ως προπονητής με τις ομάδες των Νεανιδων και των Κορασίδων του Ηρακλή Κηφισιάς. Διατέλεσε προπονητής της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, των Βριλλησίων, της Αγίας Παρασκευής, της Ένωσης Βύρωνα, του Πανελληνίου και του Ηρακλή Κιφησιάς. Έχει παρει χρυσό μετάλλιο σε αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σχετικά άρθρα

  • Δεύτερο τουρνουά «Καλά Χριστούγεννα» απο την ΑΕΚ
    Το καθιερωμένο εορταστικό τουρνουά μαζί με άλλους 12 συλλόγους διοργανώνει η ακαδημία της ΑΕΚ στο σχολικό κλειστό της Νέας Φιλάδελφειας. Πρόκειται για το δεύτερο τουρνουά «Καλά Χριστούγεννα» το οποίο θα ξεκινήσει στις 20 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ