1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2017 20:42

Αναβλήθηκε λόγω καιρού το Mini Volley Festival

O καιρός δεν ήταν σύμμαχος του φετινού mini volley festival αφού οι σχετικές προγνώσεις της ΕΜΥ δείχνουν σημαντική βροχόπτωση στο κέντρο της Αθήνας το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Έτσι οι 400 και πλέον ομάδες (περισσότερα από 1500) που θα εμφανίζονταν στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθηνών θα χρειαστούν να περιμένουν λίγο ακόμα αφού το επόμενο κάλεσμα ορίζεται για το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου.

Μάλιστα η νέα εκδήλωση θα ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active» ενδυναμώνοντας την Ευρωπαϊκή δράση για την ανάδειξη του πολυδιάστατου αθλητικού ρόλου στη κοινωνία.

Σχετικά άρθρα

  • Στις 30 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ το Mini Volley Festival
    Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρες 10.00 - 14.00 θα πραγματοποιηθεί το Mini Volley Festival – Be Active 2017. Η μεγάλη γιορτή του βόλεϊ θα φιλοξενηθεί στον εντυπωσιακό χώρο της Αγοράς Καλατράβα του Ολυμπιακού Σταδίου.
  • Στις 28 Μαΐου το Mini Volley Festival
    Η ετήσια γιορτή του Mini Volley Festival θα γίνει στις 28 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΕΟΠΕ. Περισσότερες πληροφορίες για το μεγάλο αθλητικό αυτό γεγονός θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ