1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-05-2017 11:02

ΑΟ Λαμίας: «Δυναμιτίζετε άνευ λόγου μια αθλητική διοργάνωση μικρών παιδιών»

Με τη δική του ανακοίνωση ο ΑΟ Λαμίας απαντά στην επιστολή διαμαρτυρίας της ΕΑΛ και του Φιλαθλητικου προν την ΕΣΠΕΚΕΛ, αναφορικά με τη διοργάνωση του Final 4 κορασίδων.
Η ανακοίνωση

Έκπληκτοι, διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο την ετεροχρονισμένη και άστοχη διαμαρτυρία προς την ΕΣΠΕΚΕΛ, της ΕΑΛ και του Φιλαθλητικού Λάρισας, αναφορικά με το τουρνουά F-4 κορασίδων της Ένωσης, όπου μνημονεύεται το όνομα του Συλλόγου μας. Η επιστολή αυτή βρίθει ανακριβειών και δυναμιτίζει άνευ λόγου μια αθλητική διοργάνωση μικρών παιδιών.

Ενδεικτικά μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι το διδακτικό έτος είχε λήξει στις 6/5 ενώ η αλήθεια είναι ότι τα μαθήματα έγιναν πανελλαδικά έως και 9/5, ότι δήθεν μας παρείχαν ξενοδοχείο στη Λάρισα, ενώ αυτό ήταν στον Τύρναβο, οπότε και θα έπρεπε γονείς από τη Λαμία να έρθουν και να αναλάβουν τις μετακινήσεις και πως για εκείνους είναι αυτονόητο ότι οι αθλήτριες της Λαμίας και μόνο, θα έπρεπε να αγωνιστούν μέσα στην εξεταστική περίοδο σε F-4, εκτός έδρας για τρεις μέρες.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, τονίζουμε ότι σε ένδειξη καλής θελήσεως και συνεργασίας ο ΑΟ Λαμίας αποδέχθηκε τότε στις συνομιλίες το F-4 να γίνει ξανά στη Λάρισα, παρότι δεν έχει γίνει ποτέ στη Λαμία, να απουσιάσουν μόνο οι δικές μας αθλήτριες από το σχολείο τους στις 8/5 (ημέρα αγώνων) και να διαμείνουν έστω και εκτός Λάρισας, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλιστούν οι μετακινήσεις τους.

Όταν οι ομάδες της Λάρισας δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα, ενημερώσαμε ως οφείλαμε την ΕΣΠΕΚΕΛ, που αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή των αγώνων για μετά τις εξετάσεις, και όχι για τις 3/6, όπως επίσης αναληθώς αναφέρεται.

Από τα παραπάνω προκύπτει ξεκάθαρα ότι η διαλλακτικότητα που επέδειξε ο ΑΟ Λαμίας,παρερμηνεύθηκε από τις δυο ομάδες της Λάρισας ως αδυναμία και γι αυτό δηλώνουμε ότι στο εξής δεν θα επιτρέψουμε καμία παρέκκλιση από την αρχή της ίσης μεταχείρισης.

Το ΔΣ του ΑΟ Λαμίας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ