1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-04-2017 13:19

«Ο ορισμός της παράγκας στο πρωτάθλημα παίδων»

Με ανακοίνωσή του, ο Κόροιβος Αμαλιάδας διαμαρτύρεται για τα κριτήρια επιλογής των γηπέδων που διεξήχθη το πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΠΕΠ, αλλά και την διατησία. Μιλά για «παράγκα», και αθλιες συνθήκες διξαγωγής των αγώνων.

 

Με την ολοκλήρωση του final four παίδων Πελοποννήσου το σωματείο μας αισθάνεται την ανάγκη , αφού πρώτα συγχαρεί τις δύο ομάδες που προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης ,Ολυμπιάδα Πατρών και Καλαμάτα 80, να διαμαρτυρηθεί για τα γεγονότα που σημάδεψαν την "παρωδία" διοργάνωση και έφεραν το άθλημα για μια φορά ακόμη δεκαετίες πίσω. 

Συγκεκριμένα η κλήρωση των αγώνων έγινε στο Βραχάτι, που; κανείς δεν ξέρει, και όχι στα γραφεία της ΕΣΠΕΠ , με ποία συμμετοχή;, τα μέλη της ΕΣΠΕΠ έκαναν την κλήρωση με skype μάλλον!!!

τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων επίσης αυθαίρετα αποφασίστηκαν και χωρίς ουσιαστικά κριτήρια όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, φυσικά η μέση της απόστασης Βραχατι- Αμαλιάδας δεν είναι το Αίγιο δλδ μία ώρα και 30 λεπτά από την Αμαλιάδα και 45 λεπτά από το Βραχάτι , ούτε η Αχαγιά είναι η μέση της απόστασης μεταξύ Πάτρας- Αμαλιάδας , ούτε η Κυπαρισσία η μέση της απόστασης μεταξύ Καλαμάτας -Αμαλιάδας.

Άρα θα αναρωτηθεί κανείς με ποιό κριτήριο επιλέχθηκαν αυτά τα γήπεδα αφού ούτε εξοπλισμό είχαν ούτε τις προδιαγραφές πληρούσαν, εκτός από αυτό του Αιγίο;

Στο γήπεδο της Αχαγιάς δεν υπήρχαν γραμμές σε μέρος του γηπέδου ,μετρητής ύψους φιλέ που τοποθετήθηκε κατά προσέγγιση, ούτε καρτελάκια για τις αλλαγές και φυσικά ούτε ηλεκτρονικός πίνακας, το δε γήπεδο της Κυπαρισσίας είχε απαράδεκτο φυσικό φωτισμό ήταν βρώμικο και ακατάλληλο για αγώνα, και παρ όλες τις προσπάθειες δεν κατορθώσαμε να τοποθετήσουμε το φιλέ στο σωστό ύψος !!!

Θα περίμενε κανείς σε αγώνες που κρίνουν τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς να υπάρχουν διαιτητές αξιολογημένοι η εν πάση περιπτώσει ικανοί να διαχειριστούν τέτοιους αγώνες. Επί ματαίω όμως στο Αίγιο μάθαμε τον ορισμό του πιαστού , αφού μόνο ο πασσαδόρος μας ξαφνικά είχε 6 πιαστά σε ένα μόνο σετ, με αποτέλεσμα να χάσει τον ρυθμό του, κίτρινες , κόκκινες κάρτες ,αποβολές λες και ήταν ποδοσφαιρικό ντέρμπι και όχι αγώνας παίδων, "χειρουργείο με το γάντι δλδ" ο δε δεύτερος διαιτητής φάνηκε όταν ήταν να πληρωθεί αφού ήταν άριστος στις μαθηματικές πράξεις αλλά στη διάρκεια του αγώνα είχε βυθιστεί στις σκέψεις του αγνοώντας όλες τις παραβάσεις στο φιλέ, κατά τα άλλα επέμενε να πληρωθεί ένας νεαρός χωρίς στολή διαιτητή που έγραφε το φύλλο αγώνα και εκτελούσε χρέη γραμματείας.

Στην Κυπαρισσία δε ο ορισμός της παράγκας....

στο δεύτερο σετ και ενώ το σκορ ήταν 25-25 καταφανέστατο μπλοκ-άουτ δόθηκε ως άουτ , για την συγκεκριμένη φάση υπάρχει και το διαθέσιμο βίντεο όπου φαίνεται καθαρά η φάση, ο παίκτης της Καλαμάτας που γυρίζει με κατεβασμένο το κεφάλι , ο παίκτης μας που πανηγυρίζει και φυσικά ο δεύτερος διαιτητής που χαζεύει στην γραμματεία αφού με 40 βαθμούς μυωπία δεν έβλεπε έτσι κι αλλιώς, μας χάρισε μόνο 2 σφυρίγματα σε όλο τον αγώνα αδιαφορώντας για το έργο που είχε επωμιστεί. Ο μόνος που είδε καθαρά τη φάση ήταν ο κ. Βλάσσης που από την κερκίδα στο απέναντι μέρος του γηπέδου δήλωσε μετά βεβαιότητας ότι δεν ήταν μπλοκ-άουτ, το ίδιο υποστήριξε και ο πρώτος διαιτητής στο τέλος της συνάντησης ο οποίος στις έντονες διαμαρτυρίες μας είπε "εσείς φταίτε που δέχεστε να παίζετε σε τέτοια γήπεδα" και "ποιοι είστε εσείς που φωνάζετε" σε έντονο ύφος και κινούμενος απειλητικά εναντίον μας και τα χειρότερα αποφευτηκαν με την παρέμβαση του κ. Χανδρινού (θα τον συγχαρώ εδω για το ήθος του και την συμπεριφορά του).

Και φυσικά οι παράγκες δεν σταματούν εδώ , σε λίγο οι εθνικές ομάδες θα αποτελούνται μόνο από τις οικογένειες αυτών που θέλουν να κινούν τα νήματα αφήνοντας ικανούς αθλητές στο περιθώριο , αναξιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο με τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις στο άθλημα... για το οποίο τελικά ποιός πραγματικά ενδιαφέρεται;

4 σχόλια

  • Comment Link Αμαλιάδα Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 08:15 posted by Αμαλιάδα

    Φίλε International εσύ μπορεις να ασχολείσαι όσο θέλεις με "κοντές" "ψηλές" και τις τρίχες αυτών. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν έχεις όμως το δικαίωμα να χλευάζεις μια ομάδα που έχει προσφέρει στην ανάπτυξη του αθλήματος όλα τα τελευταία χρόνια και κατακρεουργήθηκε με όλους τους δυνατούς τρόπους σε ένα αναπτυξιακό παιδικό πρωτάθλημα. Και εμείς και τα παιδιά μας δυστυχώς καταλάβαμε πλήρως οτι ευ αγωνιζεσθε δεν υπάρχει όταν παίζεις με την ομάδα του προέδρου και άλλων. Αυτό το αθλητικό ήθος διδάσκονται τα παιδιά μας. Ντροπή σας κύριοι!

  • Comment Link ΕΥΘΥΣ Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 07:49 posted by ΕΥΘΥΣ

    Γεια σου ΕΣΠΕΠ με τα ωραια σου!
    Αυτο δεν ειναι αθλητικη ενωση! ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ! Δε δινουν λογαριασμο σε κανενα. Και τωρα που ειπα λογαριασμο, η κυρια ταμια θα μας παρουσιασει τον οικονομικο απολογισμο στην γενικη συνελευση των εκλογων ή θα αναθεσει σε αλλον τα δυσκολα.

  • Comment Link WATERGATE Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 21:23 posted by WATERGATE

    Εσεις εκει στον κοροιβο τωρα το καταλαβατε πως οταν παιζετε με τις ομαδες του προεδρου και του "σφαλιαρα" δεν εχετε καμια τυχη; Τωρα το πηρατε ειδηση οτι οι κληρωσεις δε γινονται στα γραφεια της εσπεπ? Οι εκλογες ερχονται. ξαναψηφιστε τους!

  • Comment Link International Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 18:50 posted by International

    Της κοντής .... οι τρίχες της φταίνε...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ