1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-03-2017 14:32

Το πρώτο του Μπαμπαλιούτα: «Και τώρα το Πανελλήνιο»

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας κατέκτησε το πρώτο του κύπελλο σαν προπονητής οδηγώντας τον Ηρακλή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ.



Ο τεχνικός των πρωταθλητών δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα τόσο δύσκολα. Πίστευα στην ομάδα μου κι ήμουν πολύ αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν μπήκαμε καλά στα παιχνίδια, ούτε στον ημιτελικό ούτε στον τελικό. Το θετικό είναι όμως ότι υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα και στον τελικό ηρεμήσανε τα παιδιά από ένα σημείο και μετά, με την ανατροπή να ακολουθεί. Έχει τρομερή παράδοση στις μικρές ηλικίες ο Ηρακλής, βέβαια όταν παίζεις δεν το σκέφτεσαι αυτό, καθώς κοιτάς να κάνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτά που πρέπει. Θέλουμε όλοι να πετύχουμε και ήταν ακόμα μία επιτυχία στη μεγάλη ιστορία αυτού του συλλόγου. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που κατακτώ τίτλο κι ως προπονητής του Ηρακλή. Ελπίζω να έχουμε πολύ καλή πορεία και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ