1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-01-2017 21:30

Νίκη των κορασίδων της Δραπετσώνας κόντρα στην Ηλιούπολη (video)

Η ομάδα κορασίδων της Δραπετσώνας επικράτησε με 3-0 του ΓΣ Ηλιούπολης και συνεχίζει αήττητη στη Β φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.

Η Δραπετσώνα συνεργάζεται με την Ακαδημία Star Volley η οποία σας παρουσιάζει την αναμέτρηση:

«Η Ακαδημία Star Volley προσηλωμένη στην υποστήριξη των υποδομών του ερασιτεχνικού volley σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο της Δραπετσώνας με τον οποίο συνεργάζεται, την αθλητική περίοδο 2016-2017 αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος του προγραμματος επικοινωνίας και προβολής μέσω της συνεργασίας της με το sportshero.gr στη δημιουργία ενός μεγάλου αριθμού τηλεοπτικών ρεπορταζ σε αγώνες αναπτυξιακών ομάδων (νεανίδων, κορασίδων, παγκορασίδων, εφήβων, παίδων) προβάλλοντας στιγμιότυπα από την αγωνιστική δράση αλλά δίνοντας επίσης βήμα στους προπονητές και παράγοντες των ομάδων για να ενημερώσουν και να προβάλλουν το έργο τους στις αναπτυξιακές κατηγορίες. Παράλληλα, σε ειδικό δικτυακό ιστότοπο θα διατίθενται (φυσικά δωρεάν) φωτογραφίες των αγώνων σε ειδικά photobooks στα οποία μπορούν να έχει πρόσβαση κάθε ενδιαφερόμενος.

Θεωρούμε ότι με τη μοναδική αυτή πρωτοβουλία στο χώρο του ερασιτεχνικού volley δίνουμε την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται και ασχολούνται με τις αναπτυξιακές κατηγοριές του ερασιτεχνικού volley στην Ενωση ΕΣΠΕΔΑ, να βρούν φιλοξενία και να προβάλλουν το έργο που υπηρετούν στο χώρο του ερασιτεχνικού volley.

Συνεχίζουμε την προβολή του έργου του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας και της Ακαδημίας Star Volley τη φετινή αθλητική περίοδο στο χώρο των υποδομών με την πολύ σημαντική εντός έδρας αναμέτρηση των Κορασίδων της Δραπετσώνας με την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης για την 4η αγωνιστική της Β΄Φάσης στην κατηγορία Κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ