1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2016 20:43

Αποχώρησε το Αιγάλεω από το... παγοδρόμιο

Με πρώτη σκέψη την υγεία των αθλητριών και με προτροπή του προέδρου του Αιγάλεω Παντελή Βλάχου, η ομάδα του «Σίτι» αποχώρησε από τον αγώνα των νεανίδων, απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο λόγος; Εξαιτίας της ακαταλληλότητας του γηπέδου στο 1ο Λύκειο Νέας Σμύρνης, όπου λόγω της βροχής τo δάπεδο έμοιαζε περισσότερο με πίστα για... πατινάζ από την υγρασία παρά για γήπεδο βόλεϊ και παρά τις διαμαρτυρίες για την ακαταλληλότητα του κλειστού, ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά.

Αρχικά τραυματίστηκαν η Βλάχου και η Κουλοπούλου, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όμως ήταν και ο τρίτος τραυματισμός με την Αναστασιάδη. Σε εκείνο το σημείο, παρά τα πολλά παράπονα προς τον διαιτητή για την κατάσταση του γηπέδου, ο κ. Βλάχος επενέβη και με συνεννόηση με την προπονήτρια του Αιγάλεω Αγγελική Αντωνιάδη, η ομάδα αποχώρησε από τον αγώνα.

Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα του Αιγάλεω να μηδενιστεί από τον αγώνα, ωστόσο η υγεία των αθλητρίων ήταν το πρώτο μέλημα του συλλόγου και δεν θέλησαν να ρισκάρουν κάποιον χειρότερο τραυματισμό, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα.

11 σχόλια

  • Comment Link snike12 Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 00:31 posted by snike12

    ο Καραμπέτσος θέλει να κάνει ξεκαθάρισμα και restart στο Ελληνικό βόλευ με τον Βλάχο;
    σαν δεν ντρέπονται, έβαζε τα παιδιά να πέφτουν μόνα τους για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

  • Comment Link SMAK Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 20:58 posted by SMAK

    Γλίστραγε δε γλίστραγε εγώ πάντος βγάζω το καπέλο στον Παντελή Βλάχο έχει φαντασία,παράγει πατέντες, διδάσκει τεχνογνωσία στις ομάδες που χάνουν. Μπράβο Αιγάλεω μπράβο

  • Comment Link Κουλόπουλος ΓΙάννης Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 19:55 posted by Κουλόπουλος ΓΙάννης

    Οφείλω αρχικά μία διευκρίνιση. Σε καμμία περίπτωση δεν ψέγω τα σωματεία για την έλλειψη γηπέδων. Σε όλα τα σωματεία γίνεται η καλύτερη δυνατή προσπάθεια με τα μέσα που διαθέτουν. Άνθρωποι σαν τον Δελαγραμμάτικα τον Παντελή τον Κογκαλίδη και τόσοι άλλοι (να με συγχωρούν που δεν τους αναφέρω ονομαστικά) ξοδεύουν χρήματα, χρόνο και κόπο για να μπορούν τα παιδιά μας να αθλούνται. Τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο Πορφύρας δεν έχουν ευθύνη για την ΛΑΝΣ και το βοηθητικό του Σαλπέας. Αυτά έχουμε με αυτά θα πορευτούμε. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός των τραυματισμών ούτε την άποψή μου ότι το παιχνίδι υπό τις συνθήκες που γινόταν θα έπρεπε να μετατεθεί. Εξ άλλου η τοποθέτησή μου έγινε με αφορμή την ελαφρότητα με την οποία κάποιοι σχολίασαν το θέμα.Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

  • Comment Link σταθης Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 14:57 posted by σταθης

    To Μαρακανά της ΕΣΠΕΔΑ είναι το γήπεδο του Σαρωνικού

  • Comment Link Γιωργος Πορφυρας Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 12:59 posted by Γιωργος Πορφυρας

    Κύριε Κουλόπουλε τωρά σοβαρά μιλάτε? θέλετε να πάρουμε ένα ένα ποια γηπεδα ειναι κατάλληλα για αγώνες? Οι μισες ομάδες δεν θα είχανε γήπεδο. Ούτε καν εσεις που αν παμε με τον γραμμα του νόμου το κλειστο του Αιγαλεω ειναι χαμηλοταβανο. Η Βλαχου και η Ταδε και η μια και η αλλη. Ολοι εχουμε παιδια. Μια ζωη προβληματα εκει στο Αιγαλεω. Μηπως να πατε στην Ιταλια να αγωνιζεστε σαν σωματειο? Που ειναι οι συνθηκες οπως τις θελετε!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ