1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-11-2016 13:49

Ώρα για Final 4 νεανίδων στην ΕΣΠΕΚΕΛ

Μεγάλο παιχνίδι έβγαλε η κλήρωση  στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος νεανίδων, με Φιλαθλητικό Λάρισας και ΑΣ Αργώ Βόλου να «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» για μια θέση στον μεγάλο τελικό , την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 21.00 στο ουδέτερο γήπεδο του Αλμυρού.
  Για την ΑΡΓΩ είναι η τρίτη φορά που προκρίνεται σε τελική τετράδα (final4) και έχει κατακτήσει μια 3η και μια 4η θέση στο παρελθόν , ενώ η αντίπαλός της έχει να επιδείξει πολλές κατακτήσεις  πρωταθλημάτων καθώς επίσης και διακρίσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα.  Η Βολιώτικη ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στη σύνθεσή της , ενώ επικρατεί  αισιοδοξία στους ανθρώπους της ,που πιστεύουν ότι είναι μέσα στις τις δυνατότητες της ομάδας ,η πρόκρισή της για πρώτη φορά στον τελικό. Σημειώνεται ότι η πρωταθλήτρια ομάδα της ένωσης θα πάρει την πρόκριση συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στον άλλο ημιτελικό ο Ασκληπιός θα αντιμετωπισει την Ένωση Ελασσόνας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ