1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-03-2013 14:42

Ανατροπή και νίκη για Κλεάνθη

Συναρπαστικός σε εξέλιξη ήταν ένας ακόμα αγώνας στην κατηγορία των κορασίδων. Στο ματς που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κρεμαστή και κράτησε για πάνω από δύο ώρες σε αγωνία τους πολλούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν, η τυπικά γηπεδούχος Τελχινίδα αν και προηγήθηκε με 2-0 σετ έχασε τελικά στο τάι μπρέικ από τον Κλεάνθη.

Ήταν ένας καλός αγώνας που τα είχε όλα. Πάθος για τη νίκη, ανατροπές στο σκορ και συναρπαστικές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Η Τελχινίδα ξεκίνησε δυνατά και με αποτελεσματικό σερβίς κατάφερε να πάρει τα δύο πρώτα σετ. Ο Κλεάνθης αντέδρασε, μείωσε τα λάθη στην υποδοχή, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του αντιπάλου στο μπλοκ και έκανε την μεγάλη ανατροπή αφού κέρδισε τα τρία επόμενα σετ.

Διαιτητές: Σωτήρης Σταματίου και ο Νίκος Χατζησταυρίδης.

ΡΣΦΠ Τελχινίς - ΑΕΣ Κλεάνθης 2-3 (25-20, 25-19, 19-25, 17-25, 10-15)
Τελχινίς (Μιχάλης Τσιμισίρης): Κωνσταντίνα Φουντουραδάκη, Αγγελική Αγγελή, Νικολέτα Αμορανίτη, Ελεάννα Κωνσταντάκη, Ντιλέκ Χουσεΐν, Αγγελίνα Κώτη, Βάλια Παρασκευά, Φεράχ Ντουμάνογλου, Μαρία Οικονόμου, Ελβίρα Ζέρβα, Κατερίνα Κυπριώτη και Λουΐζα Τσαγγαράκη (λίμπερο).
Κλεάνθης (Μανώλης Κοκολάκης): Στέλλα Γαβαλά, Μ. Χατζηβάσιλα, Μαρία Παμπάκα, Κατερίνα Ακάι, Κατερίνα Τζανουδάκη, Βαλσαμίνα Τσιράκου και Αντωνία Φλεβάρη.

Πηγή: news12.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ