1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-05-2016 11:32

Πρωταθλήτριες ΕΣΠΑΑΑ οι παγκορασίδες 3 της Σχολής Μωραΐτη

Στο κλειστό γυμναστήριο  Σπάτων , μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο διεξήχθη του Final 4 Παγκορασίδων 3.  Στον τελικό η Σχολή Μωραΐτη επικράτησε του ΑΟΝ Βύρωνος  με 3-1 σετ και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

 

Τα σετ 1-3 (25-14,28-30,15-25,και 19-25)

Διαιτητές: Κυργιαλάνη, Σκριμπώνης, Παρασκευάς

Α.Ο ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ (Παπαδούρης): Σέλλα, Γιοβάνου, Καλαμπάκα, Γκογκο, Κουμούτσου, Παπαδημητρίου, Ποθητού, Μαλβάνη, Λεμποτέζη, Μπαμιατζή, Φαρμακίδη, Ντινοπούλου, Σταμάτη  
Α.Σ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΙΤΗ (Καλαμπόκης): Καλανάκη, Βασιλόγιαννη, Δημητροπούλου, Χαρίτου, Ρούκη, Αθανασίου, Σακελαρίδη, Πιμπλή, Κριμιτσά, Πάχνη, Ψάλτη, Ζουρνατζη, Αθανασίου, Αγγέλου. 

Στο μικρό τελικό ,μεταξύ των ομάδων Α.Σ Σπάτων –Αρτέμιδας «Γαία» και ΑΟΝΝΕ Αμαζόνες, επικράτησε η πρώτη με 3-0 (25-14,25-16,25-19)

ΑΟΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Μπαρούτας): Γεωργοπούλου, Μπίτζα, Λεμπερέα, Σαραντινούδη, Μίχα, Μητακίδη, Γιαννοπουλου, Γεωργακοπούλου, Θεοτόκη, Δήμα, Πράππα, Μπάμε, Αθανασίου, Αγγέλου 

 

Α.Σ.ΓΑΙΑ  (Γαλατιάνου, Τσαμπής): Τσίκνα, Τεσουλάι, Ψύλλα, Μαρκό, Σιδέρη, Πιερροπούλου, Χ, Πιερρπούλου Ζ, Παπακωνσταντίνου, Πρίφτη, Μπίμπιζ, Τηλέλη Φ, Τηλέλη Θ, Δήμα, Ευγενικού. 


Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ακόμα:

Ο Πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ κος Αλλαγιάννης Κώστας, ο οποίος παρέδωσε το κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα(Α Σ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΙΤΗ).
Ο ταμίας της ΕΣΠΑΑΑ κος Γεωργίου Δημήτρης ο οποίος απένειμε τα μετάλλια στην ομάδα που κατέκτησε την 2η θέση (ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ),
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού οργανισμού Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος Κος Γιαννάτος Σωτήρης , ο οποίος παρέδωσε το κύπελλο στην ομάδα του ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ,
Το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής  επιτροπής του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος Κος Γκέλιας Δονάτος ο οποίος παρέδωσε το κύπελλο στην ομάδα η οποία κατέκτησε την 3η θέση (Α.Σ ΣΠΑΤΩΝ –ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ «ΓΑΙΑ»)
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Α.Σ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ «ΓΑΙΑ» Κος Κουρτίδης Σάββας ο οποίος απένειμε τα μετάλλια και τα διπλώματα στην ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ καθώς και τα διπλώματα στους Διαιτητές.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ στην κατηγορία των παίδων Εμμανουήλ Καραλής , ο οποίος απένειμε τα μετάλλια στην ομάδα του Α.Σ ΣΠΑΤΩΝ –ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ  «ΓΑΙΑ»
Η Κα Ασπασία Λαμπροπούλου ,Ιατρός και μέλος του Συλλόγου « ΓΑΙΑ»  η οποία προσέφερε τις υπηρεσίες της ως ιατρός κατά την διάρκεια του final-four και απένειμε τα διπλώματα στην ομάδα των ΑΜΑΖΟΝΩΝ οι οποίες κατέκτησαν την 4η θέση.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ