1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-05-2016 11:15

Ρουμελιώτης και Καραντάσιου στο τουρνουά του Ερμή (photos)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 το 6ο τουρνουά mini volley του Ερμή Ηγουμενίτσας, που πλέον έχει καθιερωθεί σαν θεσμός, με σκοπό να συμβάλλει στην προώθηση και στήριξη του αθλήματος.
Καθολική ήταν η συμμετοχή των ακαδημιών του συλλόγου αλλά και σωματείων της Β.Δ. Ελλάδας. Από νωρίς το πρωί το Κλειστό Γυμναστήριο «Αλεξάνδρας Τσιάβου» κατακλείστηκε με 400 και πλέον παιδιά και μέσα σε αθλητικό πνεύμα μυηθήκαν στα μυστικά του volley.

Ξεχωριστή και τιμητική για μας ήταν η παρουσία δυο μεγάλων διεθνών αθλητών του βόλεϊ της Βάσως Καραντάσιου και του Νίκου Ρουμελιώτη οι οποίοι με χαρά ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα του συλλλόγου. Η παρουσία τους έδωσε ιδιαίτερη χαρά στα παιδιά όλων των συλλόγων, έπαιξαν μαζί τους, υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο σύλλογος θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους στο άθλημα, τους απένειμε τιμητικές πλακέτες οι οποίες τους επιδόθηκαν από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλο και τον Πρόεδρο του συλλόγου Άγγελο Μπάντιο .

Αναμνηστικά διπλώματα επιδόθηκαν και στους προπονητές των συλλόγων που συμμετείχαν στο τουρνουά .Οι σύλλογοι ήταν: Α.Σ. Βολίς Κερκυρας, Φιλαθλητικός Πρέβεζας, Φιλία Άρτας, Φ.Ε. Ιωαννίνων, Α.Ο.Ηρακλής Ιωαννίνων, Πανηπειρωτικός Γ.Σ. Μετσόβου

DSC_8491.jpgDSC_2486.jpgDSC_2414.jpgDSC_8731.jpgDSC_2422.jpgDSC_8788.jpgDSC_87611.jpgDSC_8539.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ