1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-05-2016 17:56

Η ΦΕΙ στο τουρνουά του Ερμή

Με 12 μικρούς της αθλητές και επικεφαλής τον Πρόεδρό της Μελά Νικόλαο , ταξίδεψε η Φ.Ε.Ιωαννίνων στην Ηγουμενίτσα και αγωνίστηκε στο τουρνουά μίνι βόλλεϋ που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Ερμής Ηγουμενίτσας , στο οποίο συμμετείχαν ομάδες από Ιωάννινα , Άρτα , Πρέβεζα, Κέρκυρα και φυσικά από την Ηγουμενίτσα.
Παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα παιδιά των ακαδημιών της Φ.Ε.Ιωαννίνων είναι μαθητές τρίτης και τετάρτης τάξης Δημοτικού, επελέγη από τον προπονητή τους Δημήτρη Καλογήρου , να αγωνισθούν εναντίον παιδιών Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού , γιά να έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας . 

Η επιλογή αυτή εστέφθη από επιτυχία αφού ο απολογισμός στα παιγνίδια που διεξήχθησαν ήταν κατά πολύ θετικός. Ακόμη και στα λιγοστά μάτς που ηττήθηκαν ήταν ανταγωνιστικές .

Φυσικά αυτό έχει λίγη σημασία , αφού στις ηλικίες αυτές, όπως τονίστηκε από τον προπονητή τους ,  σημασία έχει η συμμετοχή και κατόπιν η προσπάθεια , η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ