1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2016 20:54

Τουρνουά μίνι βόλεϊ «Smart Park» από τον ΕΑΟ Σπατών

Ο ΑΟ Σπατών (ΕΑΟΣ) σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο Smart Park (είναι και επίσημος υποστηρικτής των ακαδημιών) διοργανώνει τουρνουά μίνι βόλεϊ με τίτλο «Smart Volley».
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/5 από τις 09.30 και αφορά παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2004, 2005 και 2006. Το τουρνουά θα διεξαχθεί και υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν τα εκπαιδευτήρια «Ζηρίδη» και τα παρακάτω σωματεία της ΕΣΠΑΑΑ:

Ε.Α.Ο. Σπάτων
Φ.Ο. Βριλησσίων
Α.Σ.Π. Κτησιφών
Α.Ο. Παλλήνης
Γ.Σ. Χαλανδρίου
Α.Ο. Αετός Πικερμίου
Α.Ο. Ίσιδα Δίας Νέας Μάκρης
Ο.Φ. Γέρακας

Οι ομάδες θα αγωνισθούν σε δέκα γήπεδα, στα οποία θα συμμετέχουν αθλήτριες σε γκρουπ των τεσσάρων (4) με συγκεκριμένο χρόνο διεξαγωγής (7λεπτα), με σκορ αλλά χωρίς νικητή και έπαθλο, όπως προβλέπεται από τους σχετικούς κανονισμούς.

Τον αγωνιστικό συντονισμό του, αναλαμβάνει το τεχνικό team του Ε.Α.Ο Σπάτων-Αρτέμιδος: Ανδρέας Γερονίκος και Χριστόφορος Στάμου, συνεπικουρούμενοι από τους Τεχνικούς Υπευθύνους των παραπάνω ομάδων και βοηθούμενοι εθελοντικά από τις αθλήτριες των Τμημάτων Κορασίδων και Παγκορασίδων του Ε.Α.Ο. Σπάτων-Αρτέμιδος.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Smart Park, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αθλήτριες να επιδεικνύουν τις γνώσεις τους στην πετοσφαίριση, να διασκευάσουν παίζοντας, σε κλίμα ευφορίας και χαράς, χωρίς ανταγωνισμό, με στόχο την ανάδειξη του αθλήματος και κυρίως την εμπέδωση του Ολυμπιακού Ιδεώδους «ευ αγωνίζεσθαι».

1 σχόλιο

  • Comment Link Αλεξ Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016 18:09 posted by Αλεξ

    Περιμενουμε με αγωνια!!! καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ