1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-03-2016 03:13

Το σήκωσαν οι Μακεδόνες (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. Στην τρίτη και τελευταία μέρα του Φάιναλ Φορ Κορασίδων της ΕΠΕΣΘ στο κατάμεστο γήπεδο του ΔΑΚ Πολίχνης "Αλ. Νικολαΐδης" οι Μακεδόνες Αξιού, το φαβορί της διοργάνωσης όπως είχαμε γράψει και την πρώτη μέρα, νίκησαν πιο εύκολα από ότι περιμέναμε τις περσινές πρωταθλήτριες ΕΠΕΣΘ την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου με σκορ 3 – 0 (25-17, 25-18 και 25-20) και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια μετά από δέκα χρόνια. Διάρκεια 81΄ λεπτά. Η ομάδα του Αίαντα ήταν μαζί στο σκορ μέχρι τους 15 - 17 πόντους, στη συνέχεια δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Μακεδόνων.

Μακεδόνες Αξιού: Μπορμπόκη Στ., Σταμάτη, Μητακίδου, Γκόλτσιου, Παπαδοπούλου, Μόσχου, Καλτσώνη, Καραφουλίδου, Ευθυμιάδου, Ρίσκου, Καραγκούνη, Μπορμπόκη Ε, Αντωνιάδου, Μπέγκα Προπονητής: Γιάννης Βαγγέλης. Βοηθός: Μανώλης Σκουλικάρης

Αίας Ευόσμου: Καραγιάννη, Κούρτογλου, Περγαντοπούλου, Τοπουρτη, Φαρμάκη, Πεγκλίδη, Κανταρτζή, Κρουστάλλη, Μακρή, Σαριδάκη, Πατέλη, Καλαγασίδη, Ρουμελιώτη, Τζιαρλή, Χαμαλίδου, Ξανθοπούλου,Μαρινίδου, Σαχανίδου. Προπονητής Παναγιώτης Ζυγούρης

Πολύ καλή  η διαιτησία του Εμμανουήλ Μπέλλου και Νίκου Κουκουμάκα.  Σημειωτής: Κώστας Μπατσιόλας.

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής των Μακεδόνων Γιάννης Βαγγέλης δήλωσε: Ελέγχαμε το παιγνίδι από την αρχή του αγώνα. Στο δεύτερο σετ αλλάξαμε την πασαδόρο και μας βγήκε αυτή η αλλαγή καθώς το κερδίσαμε. Με ανεβασμένη  ψυχολογία κερδίσαμε το παιγνίδι σχετικά εύκολα. Θέλω να ευχαριστήσω  όλες τις παίκτριές μου, τους συνεργάτες μου και την διοίκηση της ομάδας.

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής του Αίαντα Παναγιώτης Ζυγούρης είπε: Σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί στην υποδοχή και στο μπλοκ. Προκριθήκαμε όμως στο Πανεπαρχιακό και θα δουλέψουμε ένα μήνα περίπου για να βελτιωθούμε. Θετικό είναι ότι τελείωσε το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και θα έχουμε όλη την ομάδα μαζί συγκεντρωμένη.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. Μακεδόνες Αξιού 
2. Αίας Ευόσμου
3. Ελπίς Αμπελοκήπων
4. Ναύαρχος Βότσης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ