1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2016 19:16

Η απονομή της Ελπίδας και ο... χορός των τεσσάρων φιναλίστ (videos)

Το φάιναλ-4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων πέρασε πλέον στην ιστορία, ωστόσο οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν μετά την λήξη του τελικού μεταξύ της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του Αιγάλεω εξακολουθούν να κυριαρχούν.
Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τελευταίο πόντο του τελικού και τα πανηγύρια της Ελπίδας Αμπελοκήπων, την απονομή του τροπαίου καθώς και τον... χόρο που έστησαν οι αθλήτριες των τεσσάρων φιναλίστ.

Media





2 σχόλια

  • Comment Link Θωμας Τσιμουρτος Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 13:06 posted by Θωμας Τσιμουρτος

    Ευχάριστο προσωπικά τον κ.βοργιανο που στάθηκε δίπλα μου σε ολλη την διοργάνωση.Κ.Βοργιανο ο dj του final four Θωμάς Τσιμουρτος να ΣτΕ καλά όπου και να είστε.

  • Comment Link Thomas tsimourtos Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 15:20 posted by Thomas tsimourtos

    Το να είσαι ένας dj σε μια τέτοια διοργάνωση είναι δισκολο όμως το άγχος άμα τα πήγα καλά μου το έδειξαν οι αθλήτριες που χόρεψαν με τα τραγούδια που τους έβαλαν και αυτό με χαροποίησε στο μέγιστο.Ευχάριστο Τον Δήμο Παλαμά που επέλεξε εμένα ος υπεύθυνο dj ελπίζω σε άλλους να άρεσε η δουλειά μου.Μακάρι το final four να έρθει πάλι στον Παλαμά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ